Ubytovanie v meste Juances

Mesto Juances sa nachádza v regióne Galícia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Juances ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Juances

Luzada - Glamping Burbujas Galicia
Luzada - Glamping Burbujas Galicia

10 / 10 (4 hodnotenie)

Luzada - Glamping Burbujas Galicia sa nachádza v Juances, 1,7 km od pláže Esteiro a 1,9 km od pláže Muiñelo. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a prístupom do záhrady s terasou. K dispozícii je aj vírivka a vírivka. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu, bezplatné toaletné potreby, papuče a župany. Každé ráno sa v luxusnom stane podávajú kontinentálne raňajky. Letisko A Coruña leží 115 km ďaleko. ..

Casa Pereiro Sur
Casa Pereiro Sur

Casa Pereiro sa nachádza v meste Juances a ponúka výhľad na hory, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má terasu, výhľad na more, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu s bidetom a fénom. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra, sendvičovač a kávovar. Na mieste je záhrada s grilom av okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu. Na letisko A Coruña je to 116 km. ..