Ubytovanie v meste Isóbol

Mesto Isóbol sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Isóbol ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Isóbol

Mas Ravetllat
Mas Ravetllat

9,2 / 10 (274 hodnotenie)

Mas Ravetllat sa nachádza v centre údolia La Cerdanya, 10 km od Puigcerdà a 5 km od Bellver de Cerdanya. Ponúka záhradu, súkromný borovicový les a piknikové priestory. Všetky izby majú vlastnú terasu a vlastnú kúpeľňu. K dispozícii sú tiež bezplatné toaletné potreby a fén. Mas Ravetllat poskytuje bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. K dispozícii je tiež zdieľaný lounge. Mas Ravetllat leží 15 km od lyžiarskeho strediska Masella a La Molina. ..

ISOVOL I
ISOVOL I

7 / 10 (5 hodnotenie)

ISOVOL sa nachádza 19 km od Mestského múzea Llivia, 20 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró a 23 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Aj ponúka ubytovanie v Isóboli. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Masella je vzdialená 11 km a Real Club de Golf Cerdaña 14 km. Apartmán má TV. Apartmán má kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu. Apartmány sú vzdialené 32 km od záhrad Artigas a 48 km od mesta Massís del Pedraforca. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 40 km. ..