Ubytovanie v meste Ibio

Mesto Ibio sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Ibio ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Ibio

Los Mantos - Vivienda Rurales
Los Mantos - Vivienda Rurales

8,9 / 10 (174 hodnotenie)

V ubytovaní Los Mantos - Vivienda Rurales máte nárok na zľavu Genius! Los Mantos - Vivienda Rurales sa nachádza v Ibiu, 42 km od prístavu Santander a 43 km od Puerto Chico. Ponúka výhľad na hory, terasu a bezplatné Wi-Fi. Všetky apartmány majú plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, posedenie, TV s plochou obrazovkou, práčku a vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Nechýba ani mikrovlnná rúra a kávovar. Apartmán je vzdialený 43 km od festivalového paláca Santander a 44 km od kasína El Sardinero. Letisko Santander je vo vzdialenosti 39 km. ..

Llosa de Ibio
Llosa de Ibio

8,8 / 10 (40 hodnotenie)

Llosa de Ibio sa nachádza 20 minút jazdy od pláže Comillas a ponúka rustikálne izby s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastnou kúpeľňou. Všetky izby majú výhľad na horu Mozagro. Súčasťou vidieckeho domu je reštaurácia, ktorá podáva raňajky, obedy a večere. Llosa de Ibio sa nachádza 20 minút jazdy od Prehistorických jaskýň Altamira a 35 minút jazdy od Santanderu. ..