Ubytovanie v meste Huélamo

Mesto Huélamo sa nachádza v regióne Castilla-La Mancha v štáte Španielsko. Celkovo v meste Huélamo ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Huélamo

Casa Rural Castellanos
Casa Rural Castellanos

9,3 / 10 (77 hodnotenie)

V ubytovaní Casa Rural Castellanos máte nárok na zľavu Genius! Casa Rural Castellanos sa nachádza v Huélamo a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, terasu, gril, Wi-Fi zadarmo a výhľad na hory. Ubytovanie má balkón a výhľad na rieku. Apartmán má DVD prehrávač, kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu, obývaciu izbu s posedením a jedálenským kútom, 3 spálne a 1 kúpeľňu s bidetom a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Ciudad Encantada leží 35 km od apartmánu. Casa Rural Castellanos sa nachádza 197 km od letiska Valencia. ..

Los Ayales
Los Ayales

9,2 / 10 (148 hodnotenie)

V ubytovaní Los Ayales máte nárok na zľavu Genius! Los Ayales sa nachádza v Huélame a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, terasu, reštauráciu a bar. Na mieste je k dispozícii gril av okolí sa môžete venovať pešej turistike a rybárčeniu. Los Ayales leží 35 km od Ciudad Encantada. Na letisko Valencia je to 198 km. ..