Ubytovanie v meste Garrigás

Mesto Garrigás sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Garrigás ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Garrigás

La Masia Costa Brava
La Masia Costa Brava

9,4 / 10 (70 hodnotenie)

La Masia Costa Brava sa nachádza 11 km od Dalího múzea a ponúka ubytovanie, reštauráciu, záhradu, terasu a bar. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu, bezplatné toaletné potreby, fén a župany. Každé ráno sa podávajú raňajky formou bufetu. V okolí sa môžete venovať cyklistike. La Masia Costa Brava sa nachádza 19 km od golfového ihriska Peralada Golf a 35 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 47 km. ..

Torre Costa Brava
Torre Costa Brava

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Torre Costa Brava sa nachádza v Garrigáse a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Ponúka vlastný bazén a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 1 spálňu, kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a 1 kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Prázdninový dom je vzdialený 13 km od Dalieho múzea a 21 km od golfového ihriska Peralada. Na letisko Girona-Costa Brava je to 44 km. ..

El niuet Costa Brava
El niuet Costa Brava

El niuet Costa Brava sa nachádza v Garrigáse, 11 km od Dalieho múzea, a ponúka terasu, záhradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytovanie má výhľad do záhrady a je vzdialené 19 km od golfového ihriska Peralada a 35 km od železničnej stanice Girona. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 1 spálňu, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 1 kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. El niuet Costa Brava sa nachádza 38 km od morskej rezervácie Medes Islands a 12 km od železničnej stanice Figueres Vilafant. Na letisko Girona-Costa Brava je to 47 km. ..