Ubytovanie v meste Fornells de la Muntanya

Mesto Fornells de la Muntanya sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Fornells de la Muntanya ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Fornells de la Muntanya

Can Bertran
Can Bertran

8,9 / 10 (50 hodnotenie)

V ubytovaní Can Bertran máte nárok na zľavu Genius! Can Bertran sa nachádza v horskej dedine Fornells de la Montaña a ponúka výhľad na okolitú krajinu. Tento kamenný vidiecky dom má zariadenú terasu s grilom. Vykurovaný dom kombinuje rustikálne a moderné zariadenia a zahŕňa priestrannú obývaciu izbu s krbom a TV s plochou obrazovkou. K dispozícii je samostatný jedálenský kút a kuchyňa so sporákom, mikrovlnnou rúrou a umývačkou riadu. Dom má 2 dvojlôžkové izby s manželskou posteľou, 2 dvojlôžkové izby s oddelenými posteľami a 2 izby so samostatnou posteľou a rozkladacou posteľou. Do údolia Vall de Nuria s mnohými peknými turistickými trasami dôjdete autom za 45 minút. Lyžiarske stredisko La Molina je vzdialené iba 20 minút jazdy. Can Bertran ponúka aj lyžiareň. Can Bertran sa nachádza 30 minút jazdy od veľkého mesta Ripoll s množstvom reštaurácií a obchodov. ..

Cal Pastor
Cal Pastor

8,7 / 10 (606 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Pastor máte nárok na zľavu Genius! Cal Pastor sa nachádza v katalánskych Pyrenejach v obci Toses a ponúka priestranné izby s výhľadom na okolité hory. Zjazdovky La Molina sú vzdialené iba 15 minút jazdy. Izby sú zariadené v rustikálnom štýle a majú trámové stropy a veľké okná. Každý má Izbu s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a vlastnou kúpeľňou. Cal Pastor sa nachádza 50 metrov od reštaurácie, ktorá ponúka tradičnú kuchyňu. Puigcerdà je 30 minút jazdy ďaleko a ponúka širokú škálu reštaurácií a obchodov. Pri penzióne je neplatené verejné parkovisko. Do Girony a Barcelony dôjdete autom za necelé 2 hodiny. ..