Ubytovanie v meste Fonolleres

Mesto Fonolleres sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Fonolleres ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Fonolleres

Castell de Fonolleres
Castell de Fonolleres

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Castell de Fonolleres sídli v zrekonštruovanom zámku z 19. storočia v mestečku Fonolleres. Prázdninový dom so súkromným vonkajším bazénom a grilom. Tento klimatizovaný dom má 3 dvojlôžkové spálne s manželskou posteľou a 3 trojlôžkové spálne, každú s vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchou a toaletnými potrebami zdarma a 2 ďalšie kúpeľne. K dispozícii je posteľná bielizeň, uteráky a práčka. K dispozícii je obývací priestor s 2 jedálenskou časťou, 1 veľká obývacia izba, TV s plochou obrazovkou a DVD prehrávačom, krb a knižnica. Moderná kuchyňa je vybavená umývačkou riadu, rúrou, kávovarom, sendvičovačom, chladničkou a mikrovlnnou rúrou. K dispozícii je aj záhrada s vonkajším nábytkom a detským ihriskom. Castell de Fonolleres leží 50 km od mesta Lleida a 1 hodinu jazdy od Barcelony. ..

Sommelier Hostelera SL
Sommelier Hostelera SL

7 / 10 (169 hodnotenie)

Sommelier Hostelera SL sa nachádza na čerpacej stanici na okraji diaľnice A-2, 10 minút jazdy od mesta Tárrega. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a klimatizované izby s vlastnou kúpeľňou. Do Lleidy dôjdete autom za 30 minút. Tarragona je vzdialená 82 km a do centra Barcelony prídete za 1 hodinu a 10 minút. Do Andorry dôjdete autom za 2 hodiny. Kaviareň Sommelier sa nachádza hneď vedľa a je otvorená nepretržite od 5:00 do polnoci. V reštaurácii sa podávajú tapas, občerstvenie a pevné menu. Prakticky zariadené izby sú jednoducho zariadené a vybavené TV s plochou obrazovkou a šatníkovou skriňou. Fén je k dispozícii na vyžiadanie. ..