Ubytovanie v meste Estorm

Mesto Estorm sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Estorm ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Estorm

Casa Sanui. Apartaments turístics rurals
Casa Sanui. Apartaments turístics rurals

9,8 / 10 (46 hodnotenie)

Casa Sanui. Apartaments turístics rurals sa nachádza v Estorme, 18 km od mesta Congost de Montrebei, a ponúka výhľad na jazero, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko. Všetky apartmány majú balkón, plne vybavený kuchynský kút s umývačkou riadu, posedenie, TV s plochou obrazovkou, práčku a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra, chladnička, sporák a kávovar. K dispozícii je aj záhrada a terasa. Na letisko Lleida-Alguaire je to 86 km. Apartaments turístics rurals. ..

Cal Foraster - Casa Rural
Cal Foraster - Casa Rural

8 / 10 (12 hodnotenie)

Cal Foraster - Casa Rural sa nachádza v Estorme, 20 km od mesta Congost de Montrebei. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením, klimatizáciou a záhradou. Prázdninový dom má balkón av okolí sa môžete venovať lyžovaniu, rybárčeniu a biliardu. Prázdninový dom má 6 spální, 3 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. K dispozícii je aj sauna. Na mieste je k dispozícii detské ihrisko av okolí sa môžete venovať cyklistike. Na letisko Lleida-Alguaire je to 86 km. ..