Ubytovanie v meste Espinilla

Mesto Espinilla sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Espinilla ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Espinilla

Palomba Rural
Palomba Rural

9,4 / 10 (48 hodnotenie)

V ubytovaní Palomba Rural máte nárok na zľavu Genius! Palomba Rural sa nachádza v meste Espinilla a ponúka výhľad na hory, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má terasu, výhľad na mesto, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K vybaveniu patrí umývačka riadu, mikrovlnná rúra, varná doska a kávovar. Palomba Rural má záhradu a gril. Na letisko Santander je to 78 km. ..

OTERO DE CAMPOO
OTERO DE CAMPOO

8,7 / 10 (108 hodnotenie)

V ubytovaní OTERO DE CAMPOO máte nárok na zľavu Genius! OTERO DE CAMPOO sa nachádza v Espinille a ponúka ubytovanie s výhľadom na hory, bezplatné požičanie bicyklov, záhradu, terasu, reštauráciu a bar. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko. Apartmány majú parketové podlahy, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, jedálenský kút, TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. K vybaveniu patrí mikrovlnná rúra, varná doska, sendvičovač a kávovar. Na mieste je detské ihrisko a gril av okolí sa môžete venovať rybárčeniu. Letisko Santander je vzdialené 78 km. ..