Ubytovanie v meste El Serrat

Mesto El Serrat sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste El Serrat ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste El Serrat

La Casa Nova
La Casa Nova

9,3 / 10 (58 hodnotenie)

La Casa Nova sa nachádza asi 34 km od lyžiarskeho strediska La Molina a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom do záhrady. 4,6 km od lyžiarskeho strediska Vall de Núria. Ponúka sezónny vonkajší bazén a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je detské ihrisko. Hostia ubytovania La Casa Nova môžu využívať záhradu av okolí sa venovať lyžovaniu. Ubytovanie je vzdialené 43 km od záhrad Artigas. Letisko Andorra-La Casa Nova leží 90 km od letiska La Seu d'Urgell. ..

Can Bonada
Can Bonada

8,6 / 10 (275 hodnotenie)

Can Bonada sa nachádza v meste Serrat a ponúka sezónny vonkajší bazén a terasu s grilom. Apartmán s 2 spálňami, bezplatným Wi-Fi a neplateným parkoviskom. V obývacej izbe je TV s plochou obrazovkou. K dispozícii je dobre vybavená kuchyňa s chladničkou, mikrovlnnou rúrou, kávovarom a práčkou. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je detské ihrisko. Na letisko Girona-Costa Brava dôjdete autom za hodinu. ..