Ubytovanie v meste el Mas Vila

Mesto el Mas Vila sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste el Mas Vila ponúkame 8 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste el Mas Vila

Ingrid
Ingrid

9 / 10 (3 hodnotenie)

Ingrid sa nachádza v meste El Mas Vila, 500 metrov od pláže Cala Belladona a 600 metrov od Platja de Sant Jordi. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, záhradou a grilom. Apartmán má balkón a výhľad do záhrady. Prázdninový dom má 3 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV, plne vybavený kuchynský kút a terasu s výhľadom na more. Prázdninový dom stojí 700 metrov od pláže Cala dels Canyers a 37 km od železničnej stanice Girona. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 34 km. ..

Preciosa casa para tus vacaciones perfectas
Preciosa casa para tus vacaciones perfectas

Preciosa casa para las vacaciones perfectas sa nachádza v obci el Mas Vila, 1,4 km od pláže Cala del Pi, 1,5 km od Cala Sa Cova a 1,6 km od pláže Cala dels Canyers. Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko. Tento klimatizovaný prázdninový dom má priamy prístup na terasu s výhľadom do záhrady, 3 spálne a plne vybavenú kuchyňu. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dom stojí 1,9 km od pláže Cala Belladona a 2 km od Platja de Sant Jordi. Preciosa casa para tus vacaciones perfectas sa nachádza 34 km od letiska Girona-Costa Brava. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Pineda Platja d'aro
Pineda Platja d'aro

Pineda sa nachádza asi 1,1 km od pláže Cala del Pi a ponúka ubytovanie s výhľadom na hory, vonkajším bazénom a balkónom. Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má terasu, výhľad na more, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s bidetom. Prázdninový dom stojí 1,2 km od pláže Cala Belladona a pláže Cala dels Canyers. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 34 km. ..

Holiday Home Canaries-1
Holiday Home Canaries-1

8 / 10 (4 hodnotenie)

Holiday Home Canaries-1 sa nachádza v meste El Mas Vila, necelý 1 km od Platja Torre Valentina. Ponúka terasu, záhradu a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Tento 3-hviezdičkový prázdninový dom stojí 1,2 km od pláže Cala del Paller. Prázdninový dom má 4 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s vaňou, fénom a práčkou. Nechýba ani TV. Prázdninový dom stojí 1,2 km od pláže Cala dels Esculls a 35 km od morskej rezervácie Medes Islands. Na letisko Girona-Costa Brava je to 36 km. ..

VIILLAS COSETTE Apartamento BERTHOS
VIILLAS COSETTE Apartamento BERTHOS

8 / 10 (1 hodnotenie)

VIILLAS COSETTE Apartamento BERTHOS sa nachádza v El Mas Vila a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady. Tento apartmán má aj vlastný bazén. Tento klimatizovaný apartmán má priamy prístup na balkón, 3 oddelené spálne a plne vybavenú kuchyňu. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Medzi atrakcie v okolí patria Cala del Pi, Cala dels Canyers a Cala Belladona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 34 km. ..

Holiday Home Canaries-2 by Interhome
Holiday Home Canaries-2 by Interhome

Holiday Home Canaries-2 sa nachádza v meste El Mas Vila, necelý 1 km od Platja Torre Valentina, a ponúka terasu, záhradu a bezplatné Wi-Fi. K dispozícii je aj balkón. Prázdninový dom má 4 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s bidetom, fénom a práčkou. Nechýba ani TV. Prázdninový dom stojí 1,1 km od pláže Cala del Paller a 1,2 km od pláže Cala dels Esculls. Na letisko Girona-Costa Brava je to 36 km. ..

Apartment Cap Roig by Interhome
Apartment Cap Roig by Interhome

7,8 / 10 (6 hodnotenie)

Apartmán Cap Roig sa nachádza v meste El Mas Vila, 400 metrov od pláže Playa Can Cristus a 500 metrov od pláže Cala Belladona. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a záhradou. Tento 3-hviezdičkový apartmán má výhľad na more a je vzdialený 600 metrov od Platja de Sant Jordi. Apartmán má 2 spálne, TV, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom, práčku a 1 kúpeľňu so sprchou. Apartmán je vzdialený 36 km od morskej rezervácie Medes Islands a 38 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 35 km. ..

Apartamento con piscina en Platja d'Aro
Apartamento con piscina en Platja d'Aro

Apartamento con piscina en Platja d'Aro sa nachádza 1,2 km od pláží Cala del Pi a Cala Belladona. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a terasu. Tento apartmán sa nachádza 41 km od vodného sveta a morskej rezervácie Medes Islands. Apartmán má 1 spálňu, obývaciu izbu s TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 1 kúpeľňu s vaňou alebo sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán je vzdialený 1,3 km od pláže Cala dels Canyers a 37 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 35 km. ..