Ubytovanie v meste Cruïlles

Mesto Cruïlles sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Cruïlles ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Cruïlles

Can Font de Muntanya Turisme Rural
Can Font de Muntanya Turisme Rural

9,9 / 10 (9 hodnotenie)

V ubytovaní Can Font de Muntanya Turisme Rural máte nárok na zľavu Genius! Can Font de Muntanya Turisme Rural sa nachádza v Cruïlles a ponúka bezplatné Wi-Fi, vonkajší bazén, záhradu a zdieľaný lounge. Vo vlastnej kúpeľni nájdete sprchu, bezplatné toaletné potreby, fén a župany. Každé ráno sa podávajú kontinentálne raňajky. Can Font de Muntanya Turisme Rural poskytuje službu prania bielizne a business zázemie vrátane faxu a kopírky. Na mieste je terasa av okolí sa môžete venovať cyklistike. Can Font de Muntanya Turisme Rural sa nachádza 31 km od morskej rezervácie Medes Islands a 32 km od železničnej stanice Girona. Na letisko Girona-Costa Brava je to 30 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Casa de campo del S.XVII
Casa de campo del S.XVII

9,5 / 10 (13 hodnotenie)

Casa de campo del S. XVII sa nachádza asi 25 km od morskej rezervácie Medes Islands a ponúka ubytovanie s výhľadom na hory, grilom a balkónom. Tento prázdninový dom sídli v budove zo 17. storočia, 31 km od železničnej stanice Girona a 43 km od Dalieho múzea. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 2 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a vírivkou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí anglicky a španielsky. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Casa de campo del S. XVII stojí 19 km od golfového ihriska Emporda a 20 km od golfového ihriska Playa de Pals. Na letisko Girona-Costa Brava je to 32 km. ..

Turisme Rural Mas Masaller
Turisme Rural Mas Masaller

9 / 10 (291 hodnotenie)

V ubytovaní Turisme Rural Mas Masaller máte nárok na zľavu Genius! Mas Masaller je statok z 13. storočia, ktorý sa stal štýlovým hotelom, len 3 km od La Bisbal d'Empordà. Ponúka bazén a bezplatnú požičovňu bicyklov. Mas Masaller má jedinečné izby zariadené starožitným nábytkom. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie a TV s plochou obrazovkou a USB portom. V hoteli sa podávajú pestré raňajky s miestnymi produktmi. Večer si hostia môžu vychutnať domáce jedlá. Na požiadanie sú k dispozícii obedové balíčky. K dispozícii je detské ihrisko so stolným tenisom, herňa a salónik. V záhrade je k dispozícii gril. Hostia môžu využiť bezplatnú dopravu do La Bisbal a na ďalšie zaujímavé miesta za príplatok. ..

BAIX EMPORDÀ. Increíble casa en pueblo medieval
BAIX EMPORDÀ. Increíble casa en pueblo medieval

6,7 / 10 (4 hodnotenie)

BAIX EMPORDÀ. Increíble casa en pueblo stredoveké ubytovanie s terasou sa nachádza v Cruïlles, 25 km od morskej rezervácie Medes Islands, 31 km od železničnej stanice Girona a 43 km od Dalieho múzea. Tento prázdninový dom je vzdialený 31 km od Pont de Pedra. Prázdninový dom má 4 spálne, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, umývačkou riadu, práčkou, mikrovlnnou rúrou a varnou doskou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 19 km od golfového ihriska Emporda a 20 km od golfového ihriska Golf Playa de Pals. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 32 km. Increíble casa en pueblo stredovek. ..