Ubytovanie v meste Corvera

Mesto Corvera sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Corvera ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Corvera

La Casona Azul, espectacular palacio indiano
La Casona Azul, espectacular palacio indiano

9 / 10 (92 hodnotenie)

V ubytovaní La Casona Azul, palacio indiano máte nárok na zľavu Genius! La Casona Azul, palacio indiano, sa nachádza v obci Corvera, 3 km od kúpeľov Puente Viesgo a 35 km od Santanderu. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, bezplatné parkovanie a priestrannú záhradu s hojdacími sieťami. Všetky izby v hoteli Casona Azul majú drevenú podlahu a výhľad do záhrady. Všetky majú TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu s toaletnými potrebami zadarmo. Každý deň sa podávajú domáce raňajky, ktoré zahŕňajú čerstvo vylisovaný pomarančový džús. Raňajky sa podávajú v záhrade. Večera je k dispozícii na vyžiadanie a môžete si ju vychutnať aj v záhrade alebo na verande. Súčasťou hotela je priestranný salónik s krbom a množstvom kníh a hudby. Personál recepcie vám poskytne informácie o okolí a môže vám zabezpečiť turistické trasy. Casona Azul sa nachádza 15 minút jazdy od prírodnej rezervácie Cabárceno a 30 minút jazdy od pôvabnej dediny Santillana del Mar. Za 30 minút dôjdete k terminálu trajektov Santander a na letisko. ..

Apartamentos La casa del Zapatero
Apartamentos La casa del Zapatero

8,2 / 10 (15 hodnotenie)

Apartamentos La casa del Zapatero sa nachádza v obci Corvera v Kantábrii a ponúka ubytovanie s bezplatným súkromným parkoviskom. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu s bidetom. K vybaveniu patrí umývačka riadu, mikrovlnná rúra, varná doska a kávovar. Apartamentos La casa del Zapatero má záhradu av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Ubytovanie je vzdialené 31 km od prístavu Santander a 32 km od letoviska Puerto Chico. Na letisko Santander je to 26 km. ..