Ubytovanie v meste Corró de Vall

Mesto Corró de Vall sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Corró de Vall ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Corró de Vall

Rincón de piedra BCN
Rincón de piedra BCN

9,9 / 10 (25 hodnotenie)

Rincón de piedra BCN sa nachádza v meste Corró de Vall, 30 km od katedrály Sagrada Familia a 32 km od budovy La Pedrera. Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom. Ponúka rodinné izby a gril. Všetky izby majú terasu. Všetky izby v hoteli majú klimatizáciu, šatníkovú skriňu, TV s plochou obrazovkou, vlastnú kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky a terasu s výhľadom do záhrady. Nechýbajú ani chladničky. Rincón de piedra BCN sa nachádza 32 km od budovy Casa Batlló a bulváru Passeig de Gracia. Letisko Barcelona El Prat je vzdialené 47 km. ..

Hotel Verti
Hotel Verti

8,2 / 10 (295 hodnotenie)

V ubytovaní Hotel Verti máte nárok na zľavu Genius! Hotel Verti ponúka zvukotesné apartmány a izby s bezplatným pripojením na internet a TV s plochou obrazovkou. Nachádza sa v Corró d'Avall, v severnej časti Granollers, 40 minút jazdy od Barcelony. Moderne a prakticky zariadené izby a apartmány majú vlastnú kúpeľňu s vaňou alebo sprchou, bezplatnými toaletnými potrebami a fénom. Dvojpodlažné apartmány majú súkromnú zariadenú terasu. V pešej vzdialenosti nájdete množstvo barov, reštaurácií a obchodov. Viac informácií vám poskytne prepážka s turistickými informáciami na recepcii. Hotel Verti stojí iba 50 metrov od autobusovej stanice, odkiaľ jazdia autobusy do Barcelony, a 500 metrov od vlakovej stanice. Súkromné ​​parkovisko je k dispozícii za príplatok. ..