Ubytovanie v meste Collsuspina

Mesto Collsuspina sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Collsuspina ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Collsuspina

Cal Puó Turismo Rural
Cal Puó Turismo Rural

9,6 / 10 (238 hodnotenie)

Cal Puó Turismo Rural sa nachádza v obci Collsuspina a ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi. Vidiecky dom má terasu, výhľad do záhrady, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K dispozícii je aj umývačka riadu, mikrovlnná rúra, varná doska a kávovar. Cal Puó Turismo Rural podáva kontinentálne raňajky. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, venovať sa pešej turistike alebo cyklistike alebo relaxovať v záhrade a využívať gril. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 70 km. ..

Can Vilafort
Can Vilafort

8,9 / 10 (268 hodnotenie)

Can Vilafort sa nachádza v obci Collsuspina v srdci Katalánska a ponúka tradičnú reštauráciu, ktorá podáva katalánsku kuchyňu. Aparthotel sa nachádza 20 km od prírodnej rezervácie Montseny a ponúka bezplatné Wi-Fi. Apartmány s kamennou fasádou majú svetlé spálne, obývaciu izbu s jedálňou a TV a otvorenú kuchyňu so sporákom a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Can Vilafort sa nachádza 10 minút chôdze od mnohých tradičných reštaurácií, ktoré podávajú katalánsku kuchyňu. Okolitá príroda je ideálna pre outdoorové aktivity, ako je pešia turistika. Golfové ihrisko Montbru Moia a Osona Montanyà sú vzdialené 15 km. Vic je vzdialený 20 minút jazdy a centrum Barcelony 60 km. ..