Ubytovanie v meste Coll de Nargó

Mesto Coll de Nargó sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Coll de Nargó ponúkame 9 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Coll de Nargó

Duplex rural enmig dels Pirineus
Duplex rural enmig dels Pirineus

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Duplex Rural enmig dels Pirineus sa nachádza v obci Coll de Nargó, 50 km od prírodnej rezervácie Naturlandia a 43 km od golfového ihriska Ribera Salada. Ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má 1 spálňu, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, káblovú TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Estadi Comunal de Aixovall leží 46 km od apartmánu. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 28 km. ..

Cal Remolins
Cal Remolins

9,4 / 10 (123 hodnotenie)

Cal Remolins sa nachádza v starom vidieckom dome v obci Coll de Nargó v Alt Urgell a ponúka terasu s vonkajším bazénom a grilom. Všetky apartmány majú TV a krb. Niektoré apartmány majú aj terasu. Tento vidiecky dom ponúka spoločnú práčovňu a herňu. Za 5 minút dôjdete k dinosaurému múzeu. Hotel stojí iba 30 km od olympijského parku, kde sa môžete venovať rôznym aktivitám, ako je rafting alebo kanoistika. 45 km od Andorry. ..

Cal Tresonito
Cal Tresonito

9,4 / 10 (46 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Tresonito máte nárok na zľavu Genius! Cal Tresonito sa nachádza v obci Coll de Nargó, iba 49 km od prírodnej rezervácie Naturlandia, a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, terasu a turistické informácie. Tento prázdninový dom ponúka neplatené súkromné ​​parkovisko, nepretržite otvorenú recepciu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má 3 spálne, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je k dispozícii aquapark av okolí sa môžete venovať lyžovaniu a rybárčeniu. Cal Tresonito sa nachádza 43 km od golfového ihriska Ribera Salada a 45 km od Estadi Comunal de Aixovall. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 26 km. ..

Cal toà
Cal toà

9,1 / 10 (8 hodnotenie)

Cal toà sa nachádza v Coll de Nargó a ponúka výhľad na hory, sezónny vonkajší bazén, záhradu, terasu a bar. Apartmány majú klimatizované spálne a kuchyňu s chladničkou, sporákom a mikrovlnnou rúrou. Aparthotel sa nachádza 49 km od obce Naturlandia a 43 km od golfového ihriska Ribera Salada. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 27 km. ..

Apartaments Cal Borda
Apartaments Cal Borda

9 / 10 (50 hodnotenie)

Apartamentos Cal Borda sa nachádza v Coll de Nargó a ponúka bezplatné Wi-Fi, sezónny vonkajší bazén, záhradu a terasu. Apartmán má terasu, posedenie, satelitnú TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K vybaveniu patrí mikrovlnná rúra, varná doska, sendvičovač a kávovar. Apartaments Cal Borda prevádzkuje reštauráciu, ktorá podáva španielsku kuchyňu. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Letisko Andorra-Letisko La Seu d'Urgell je vzdialené 33 km. ..

Apartamento con estupendas vistas a Coll de Nargó
Apartamento con estupendas vistas a Coll de Nargó

8,6 / 10 (10 hodnotenie)

Apartamento con estupendas vistas sa nachádza 49 km od obce Naturlandia a 43 km od golfového ihriska Ribera Salada. a Coll de Nargó ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a terasu. K dispozícii je aj balkón. Apartmán má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s bidetom a vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Estadi Comunal de Aixovall leží 45 km od apartmánu. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 28 km. ..

Hotel Betriu
Hotel Betriu

8,4 / 10 (318 hodnotenie)

V ubytovaní Hotel Betriu máte nárok na zľavu Genius! Hotel Betriu sa nachádza v Coll de Nargó a ponúka vykurované izby s výhľadom na hory. Ponúka reštauráciu, ktorá podáva tradičné katalánske jedlá z produktov z miestnych ekologických fariem. Wi-Fi je dostupné zadarmo. Hotel Betriu má jednoducho zariadené izby so samostatnými alebo manželskými posteľami. Všetky majú vlastnú kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami, fénom a vaňou alebo sprchou. K dispozícii je posteľná bielizeň a uteráky a niektoré izby majú TV. Personál recepcie vám poskytne informácie o rôznych obchodoch. Hotel Betriu sa nachádza v údolí Segre pri vodnej nádrži Oliana, 1 hodinu jazdy od lyžiarskeho strediska Andorra. V okolí sa môžete venovať mnohým outdoorovým aktivitám, či už v lete alebo v zime. ..

Hotel Del Llac
Hotel Del Llac

8,4 / 10 (17 hodnotenie)

Hotel Del Llac sa nachádza v Coll de Nargó a ponúka reštauráciu, bar, zdieľaný lounge a záhradu. Ponúka rodinné izby a vonkajší bazén. Niektoré izby majú balkón s výhľadom na jazero. Všetky izby majú písací stôl, vlastnú kúpeľňu, TV s plochou obrazovkou, posteľnú bielizeň a terasu s výhľadom na bazén. Hotel Del Llac poskytuje ubytovanie v izbách s terasou av niektorých prípadoch aj s výhľadom do záhrady. Nechýba ani šatníková skriňa. Ubytovanie je vzdialené 46 km od Andorry la Vella a 27 km od La Seu d'Urgell. Hotel Del Llac sa nachádza 119 km od letiska Lleida-Alguaire. ..

Apartament dúplex amb vistes al Pirineu català
Apartament dúplex amb vistes al Pirineu català

Apartament dúplex amb vistes al Pirineu catalán sa nachádza v obci Coll de Nargó, 50 km od prírodnej rezervácie Naturlandia a 43 km od golfového ihriska Ribera Salada. Ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi. Estadi Comunal de Aixovall leží 46 km od apartmánu. Apartmán má terasu, 1 spálňu, obývaciu izbu a dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 28 km. ..