Ubytovanie v meste Coca de Alba

Mesto Coca de Alba sa nachádza v regióne Kastília a León v štáte Španielsko. Celkovo v meste Coca de Alba ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Coca de Alba

Casa Rural Mudayyan
Casa Rural Mudayyan

8,8 / 10 (5 hodnotenie)

Casa Rural Mudayyan sa nachádza v Coca de Alba, 34 km od námestia Plaza Mayor Salamanca, a ponúka ubytovanie s vírivkou. Ponúka terasu, tenisový kurt a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Prázdninový dom má 6 spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 3 kúpeľne s vírivkou a toaletnými potrebami zdarma. K dispozícii je aj TV s plochou obrazovkou, posedenie, práčka a 3 kúpeľne s vaňou. Hostia si môžu zaplávať vo vonkajšom bazéne, venovať sa pešej turistike alebo relaxovať v záhrade a využívať gril. Prázdninový dom stojí 35 km od univerzity v Salamanke a 34 km od múzea Museo Historia de la Automoción. Letisko Salamanca je vzdialené 17 km. ..

Esencia Mudayyan
Esencia Mudayyan

8,6 / 10 (14 hodnotenie)

Esencia Mudayyan sa nachádza v Coca de Alba, 34 km od námestia Plaza Mayor Salamanca. Ponúka ubytovanie s terasou, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, nepretržite otvorenú recepciu a turistické informácie. K dispozícii je aj patio. Prázdninový dom má 1 spálňu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a 1 kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je k dispozícii gril av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Esencia Mudayyan sa nachádza 35 km od univerzity v Salamanke a 34 km od múzea Museo Historia de la Automoción. Letisko Salamanca je vzdialené 17 km. ..