Ubytovanie v meste Cerviá de Ter

Mesto Cerviá de Ter sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Cerviá de Ter ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Cerviá de Ter

Villa Agnes Cervia Piscina privada
Villa Agnes Cervia Piscina privada

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Agnes Cervia Piscina privada sa nachádza v Cerviá de Ter a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na bazén. K dispozícii je aj súkromný bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne s vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Villa Agnes Cervia Piscina Privada sa nachádza 15 km od železničnej stanice Girona a 28 km od morskej rezervácie Medes Islands. Na letisko Girona-Costa Brava je to 30 km. ..

Flateli Casa Oliver
Flateli Casa Oliver

7 / 10 (5 hodnotenie)

Flateli Casa Oliver sa nachádza v Cerviá de Ter, 15 km od železničnej stanice Girona a 27 km od morskej rezervácie Medes Islands. Ponúka bezplatné Wi-Fi, vonkajší bazén a klimatizáciu. Táto vila má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Vila má 6 spální, 7 kúpeľní, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na bazén. Vila stojí 29 km od Dalího múzea a 38 km od golfového ihriska Peralada. Na letisko Girona-Costa Brava je to 30 km. ..