Ubytovanie v meste Celrá

Mesto Celrá sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Celrá ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Celrá

Can Gich Espacio Rural
Can Gich Espacio Rural

9,4 / 10 (30 hodnotenie)

V ubytovaní Can Gich Espacio Rural máte nárok na zľavu Genius! Can Gich Espacio Rural sa nachádza v obci Celrá a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Vidiecky dom má vlastný bazén av okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Tento klimatizovaný vidiecky dom má 5 spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 3 kúpeľne so sprchou a fénom. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. Hostia môžu využívať gril. Can Gich Espacio Rural sa nachádza 12 km od železničnej stanice Girona a 31 km od morskej rezervácie Medes Islands. Na letisko Girona-Costa Brava je to 28 km. ..

Can Quel dels Alls - Best friendly
Can Quel dels Alls - Best friendly

8,7 / 10 (26 hodnotenie)

V ubytovaní Can Quel dels Alls - Best friendly máte nárok na zľavu Genius! Can Quel dels Alls - Best friendly sa nachádza v obci Celrá a ponúka zdieľaný lounge, terasu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať rybárčeniu, šnorchlovaniu a šípkam. Klimatizovaný apartmán má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. V okolí sa môžete venovať cyklistike a na mieste si môžete prenajať auto. Can Quel dels Alls - Best friendly sa nachádza 10 km od železničnej stanice Girona a 31 km od morskej rezervácie Medes Islands. 26 km od letiska Girona-Costa Brava. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..