Ubytovanie v meste Castro del Río

Mesto Castro del Río sa nachádza v regióne Andalúzia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Castro del Río ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Castro del Río

Casa del peregrino Torre de la Muralla------- casa completa de 2 dormitorios
Casa del peregrino Torre de la Muralla------- casa completa de 2 dormitorios

9 / 10 (57 hodnotenie)

Casa del peregrino sa nachádza v Castro del Río, 45 km od mešity Cordoba a 41 km od veže Calahorra. Torre Muralla. . . casa completa de 2 dormitorios ponúka zdieľaný lounge a klimatizáciu. Je vzdialený 42 km od synagógy v Córdobe a má nepretržite otvorenú recepciu. Apartmán má 1 spálňu, 2 kúpeľne, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na mesto. K dispozícii je aj gril. Casa del peregrino sa nachádza 43 km od nákupného centra El Zoco. Torre Muralla. . . casa completa de 2 dormitorios je 44 km ďaleko. Letisko Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdialené 115 km. ..

Casa Rural La Villa
Casa Rural La Villa

8,7 / 10 (39 hodnotenie)

Casa Rural La Villa sa nachádza v pokojnom meste Castro del Río, 35 minút jazdy od Córdoby. Tento malý vidiecky dom ponúka jednoduché izby. K dispozícii sú 3 izby so spoločnou kúpeľňou s fénom a toaletnými potrebami zdarma. Casa Rural La Villa má spoločnú kuchyňu a TV miestnosť. Personál recepcie vám poskytne informácie o zaujímavostiach v okolí. Hotel stojí v blízkosti kostola La Asunción. Na mieste av okolí sa môžete venovať rôznym aktivitám vrátane cyklistiky a rybárčenia. Rieka Guadajoz je vzdialená 200 metrov a do jazera Vadomojón sa dostanete autom za 35 minút. Casa Rural La Villa stojí 1,5 hodiny jazdy od granadského letiska Federico García Lorca. Parkovanie na mieste je zadarmo. ..