Ubytovanie v meste Castellfullit del Boix

Mesto Castellfullit del Boix sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Castellfullit del Boix ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Castellfullit del Boix

Luxurious Cottage with Swimming Pool in Catalonia
Luxurious Cottage with Swimming Pool in Catalonia

10 / 10 (3 hodnotenie)

Luxury Cottage with Swimming Pool in Catalonia sa nachádza v meste Castellfullit del Boix. Hostia si tu môžu zahrať stolný tenis a využívať bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má 2 spálne, TV a plne vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Hostia môžu využívať vonkajší bazén. Letisko Barcelona El Prat je vzdialené 63 km. ..

17th century farmhouse in Bages near Montserrat
17th century farmhouse in Bages near Montserrat

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

V ubytovaní 17th century farmhouse in Bages neďaleko Montserrat máte nárok na zľavu Genius! Farma zo 17. storočia sa nachádza v obci Bages pri Montserrat v obci Castellfullit del Boix a ponúka vonkajší bazén. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. K dispozícii je aj kuchyňa so sporákom, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Na barcelonské letisko El Prat je to 64 km. ..

Heritage Cottage in Maians with Swimming Pool
Heritage Cottage in Maians with Swimming Pool

9 / 10 (4 hodnotenie)

Heritage Cottage in Maians with Swimming Pool sa nachádza v obci Castellfullit del Boix a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom. Hostia si tu môžu zahrať stolný tenis a využívať bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má 8 spální, TV, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 2 kúpeľne so sprchou. Nechýba ani posteľná bielizeň a uteráky. Hostia môžu využívať vonkajší bazén. Na barcelonské letisko El Prat je to 63 km. ..

Comfy Cottage in Maians with Swimming Pool
Comfy Cottage in Maians with Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnotenie)

Comfy Cottage in Maians with Swimming Pool sa nachádza v meste Castellfullit del Boix. Hostia si tu môžu zahrať stolný tenis a využívať bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dom má 3 spálne, 1 kúpeľňu so sprchou a vaňou, posedenie a kuchyňu s umývačkou riadu. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Comfy Cottage sa nachádza v obci Maians s bazénom a ponúka vonkajší bazén. Na barcelonské letisko El Prat je to 63 km. ..