Ubytovanie v meste Cabanes

Mesto Cabanes sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Cabanes ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Cabanes

Cal Rajoler
Cal Rajoler

9,2 / 10 (42 hodnotenie)

V ubytovaní Cal Rajoler máte nárok na zľavu Genius! Cal Rajoler sa nachádza v Cabanes a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, bezplatnou požičovňou bicyklov a prístupom do záhrady s celoročným vonkajším bazénom. Vidiecky dom má neplatené súkromné ​​parkovisko av okolí sa môžete venovať cyklistike a stolnému tenisu. Tento vidiecky dom má TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je sporák, umývačka riadu a mikrovlnná rúra. Nechýba ani sprcha s toaletnými potrebami zadarmo a fénom. Vidiecky dom má aj gril. Cal Rajoler má tiež terasu a zdieľaný lounge. Ubytovanie je vzdialené 6,3 km od golfového ihriska Peralada Golf a 7,4 km od Dalieho múzea. Cal Rajoler leží 56 km od letiska Perpignan - Rivesaltes a za príplatok zaisťuje kyvadlovú dopravu na letisko. ..

Mas Sara
Mas Sara

9 / 10 (2 hodnotenie)

Mas Sara sa nachádza v obci Cabanes a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu, zdieľaný lounge, bezplatné Wi-Fi a výhľad do záhrady. Ponúka terasu a neplatené súkromné ​​parkovisko. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 4 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 3 kúpeľne so sprchou a fénom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na mieste je k dispozícii gril av okolí sa môžete venovať cyklistike. Mas Sara stojí 7,2 km od Dalieho múzea a 50 km od morskej rezervácie Medes Islands. Na letisko Perpignan - Rivesaltes je to 56 km. ..