Ubytovanie v meste Biosca

Mesto Biosca sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Biosca ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Biosca

Cal Xamora
Cal Xamora

9,5 / 10 (4 hodnotenie)

Cal Xamora sa nachádza v Biosca, 27 km od golfového ihriska Ribera Salada, 44 km od kultúrneho parku Cardona Salt Mountain a 44 km od múzea Igualada Muleteer. Ponúka vonkajší bazén, záhradu a terasu. K dispozícii je aj súkromný bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 5 samostatných spální, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu a 4 kúpeľne. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dom stojí 45 km od múzea kože Igualada a 50 km od kláštora Valbona de les Monges. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 77 km. ..

Masia Manonelles
Masia Manonelles

8,2 / 10 (5 hodnotenie)

Masia Manonelles stojí na vrchole kopca a ponúka výhľad na katalánsku krajinu, rozľahlú záhradu s hojdacími sieťami a grilom. Centrum Biosca je vzdialené 4 km. Tento zrekonštruovaný statok je súčasťou ekologického poľnohospodárskeho komplexu a ponúka možnosť nákupu bio hovädzieho mäsa počas vášho pobytu. Dom má klimatizáciu, kúrenie a posedenie s TV a DVD prehrávačom. V kuchyni je rustikálny krb, práčka, umývačka riadu a sporák. K dispozícii sú 3 trojlôžkové spálne, 1 spálňa s manželskou posteľou a 2 kúpeľne s vaňou alebo sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Golfový klub Bon Àrea je vzdialený 7 km a do jazera Pantà de Rialb sa dostanete autom za 32 minút. ..