Ubytovanie v meste Benissanet

Mesto Benissanet sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Benissanet ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Benissanet

Casa Font
Casa Font

9,5 / 10 (24 hodnotenie)

V ubytovaní Casa Font máte nárok na zľavu Genius! Prázdninový dom Casa Font s 3 spálňami a kúpeľňou sa nachádza v obci Benissanet v Katalánsku. K dispozícii sú prístelky až pre 10 osôb. Dovolenkový dom má TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku, veľkú jedáleň, terasu, gril a herňu. Tortosa a Port Aventura sú vzdialené 41 km. Na letisko Reus je to 55 km. ..

CAL METGE
CAL METGE

8,5 / 10 (42 hodnotenie)

CAL METGE ponúka ubytovanie s balkónom a výhľadom na mesto asi 47 km od Serra del Montsant. Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Na letisko Reus je to 55 km. ..

Mas Taniet Hotel Rural
Mas Taniet Hotel Rural

8,1 / 10 (299 hodnotenie)

Rodinný Mas Taniet Hotel Rural sa nachádza v historickom statku z 18. storočia, 1 km od Benissanetu. Je obklopený pokojnou krajinou a ponúka sezónny vonkajší bazén a bezplatné káblové pripojenie k internetu. Rustikálne izby sú klimatizované a vykurované. Majú drevené podlahy, TV, šatníkovú skriňu a výhľad do krajiny. Vo vlastnej kúpeľni nájdete toaletné potreby. Raňajky a večere sú k dispozícii v reštaurácii, ktorá využíva čerstvé miestne produkty. K dispozícii je bar a môžete si objednať obedové balíčky alebo špeciálne diétne menu. Na mieste je neplatené parkovisko. Tarragona je vzdialená 60 km. ..

CASA CAL METGE
CASA CAL METGE

8 / 10 (37 hodnotenie)

CASA CAL METGE sa nachádza v Benissanete, 47 km od Serra del Montsant, a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a posedením. Apartmány majú klimatizáciu, plne vybavenú kuchyňu s jedálenským kútom, TV s plochou obrazovkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. K vybaveniu patrí chladnička, mikrovlnná rúra, varná doska a kávovar. Na letisko Reus je to 55 km. ..