Ubytovanie v meste Beniatjar

Mesto Beniatjar sa nachádza v regióne Valencijské spoločenstvo v štáte Španielsko. Celkovo v meste Beniatjar ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Beniatjar

Terra Blanca del Benicadell
Terra Blanca del Benicadell

9,7 / 10 (4 hodnotenie)

Terra Blanca del Benicadell sa nachádza v Beniatjare, hneď vedľa pohoria Benicadell. Tento klimatizovaný prázdninový dom má vlastnú terasu s pôsobivým výhľadom do údolia. Dom s 5 spálňami má klimatizovanú obývaciu izbu s krbom, pohovkou, TV a DVD prehrávačom. V kuchyni je práčka a mikrovlnná rúra. K dispozícii sú 2 kúpeľne. Na veľkej terase môžu hostia využívať jedálenský stôl a gril. V dome je tiež čitáreň so stolnými hrami, rádiom a CD prehrávačom. Na požiadanie a za príplatok sú k dispozícii pešie a cyklistické výlety so sprievodcom. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko a 25 km od mesta Gandía. Na širokú škálu stredomorských pláží dôjdete autom za 35 minút. Do Valencia dôjdete za 55 minút a do Alicante za 1 hodinu a 15 minút. ..

Full rental or by areas. Barbecue, Gardens, Large Terraces, Three rooms
Full rental or by areas. Barbecue, Gardens, Large Terraces, Three rooms

8,7 / 10 (3 hodnotenie)

Ubytovanie s balkónom, možnosťou prenájmu alebo v okolí. Gril, Gardens, Large Terraces, Three rooms sa nachádza v Beniatjare. Ponúka záhradu, výhľad do záhrady a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Chata má terasu, výhľad na hory, 6 spální, obývaciu izbu, TV, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 4 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na letisko Alicante-Elche Miguel Hernández je to 99 km. ..