Ubytovanie v meste Bell-Lloch

Mesto Bell-Lloch sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Bell-Lloch ponúkame 6 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Bell-Lloch

Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY
Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY

10 / 10 (3 hodnotenie)

Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY sa nachádza v obci Bell-Lloch a ponúka vonkajší bazén, záhradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Vila má 5 spální, kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 5 kúpeľní so sprchou, fénom a práčkou. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Každé ráno sa podávajú kontinentálne raňajky. Casa Pere Costa Brava - by EMERALD STAY sa nachádza 32 km od železničnej stanice Girona a 37 km od aquaparku Water World. Na letisko Girona-Costa Brava je to 29 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Chalet en entorno Natural de la Costa Brava
Chalet en entorno Natural de la Costa Brava

9 / 10 (28 hodnotenie)

Chalet en entorno s výhľadom do záhrady Natural de la Costa Brava ponúka ubytovanie so záhradou a terasou, asi 32 km od železničnej stanice Girona. Ponúka reštauráciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 3 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, satelitnú TV s plochou obrazovkou, jedálenský kút, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Prázdninový dom je vzdialený 36 km od aquaparku Water World a 32 km od mosta Pont de Pedra. Na letisko Girona-Costa Brava je to 29 km. ..

Hauzify I Villa Malvet
Hauzify I Villa Malvet

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Hauzify I Villa Malvet s výhľadom na bazén ponúka ubytovanie s vonkajším bazénom a balkónom, asi 31 km od vlakovej stanice Girona. Vila so súkromným bazénom, záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom. Vila má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne s bidetom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Vila stojí 35 km od aquaparku Water World a 49 km od morskej rezervácie Medes Islands. Hauzify I Villa Malvet sa nachádza 28 km od letiska Girona-Costa Brava. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

La Villa de los Mares
La Villa de los Mares

8,4 / 10 (9 hodnotenie)

La Villa de los Mares sa nachádza v obci Bell-Lloch, 31 km od železničnej stanice Girona a 35 km od aquaparku Water World. Ponúka záhradu a klimatizáciu. Ubytovanie sa nachádza 49 km od morskej rezervácie Medes Islands a ponúka terasu. Vila má 3 spálne, kuchyňu s chladničkou a 4 kúpeľne s vírivkou a práčkou. Nechýba ani TV. Vila sa nachádza 31 km od mosta Pont de Pedra a 37 km od golfového ihriska Lloret Pitch and Putt. Na letisko Girona-Costa Brava je to 28 km. ..

Holiday Home Amalia
Holiday Home Amalia

7,3 / 10 (3 hodnotenie)

Holiday Home Amalia sa nachádza v obci Bell-Lloch a ponúka záhradu, súkromný bazén a výhľad na more. 39 km od Lloret de Mar. Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko. Prázdninový dom má 4 spálne, TV, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 3 kúpeľne so sprchou. V okolí sa môžete venovať cyklistike. Prázdninový dom stojí 32 km od Girony a 8 km od Platja d'Aro. Na letisko Girona-Costa Brava je to 29 km. ..

Шикарный дом в тихом районе
Шикарный дом в тихом районе

Located in Bell-Lloch v regióne Catalonia, Шикарный дом в тихом районе features a balcony. Toto je offers a súkromný bazén a bezplatné parkovanie. Opening onto terrace s výhľadom na záhradu, vzduch-zariadené vily pozostávajú z 4 bedrooms a kompletne vybavené kuchyne. A flat-screen TV is provided. Girona Train station je 31 km od vily, zatiaľ čo Water World je 35 km. The nearest airport je Girona-Costa Brava Airport, 28 km od Шикарного дома в тихом районе. ..