Ubytovanie v meste Barbará

Mesto Barbará sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Barbará ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Barbará

Les Voltes
Les Voltes

9,7 / 10 (41 hodnotenie)

Les Voltes sa nachádza v obci Barbará v Katalánsku a ponúka terasu a výhľad na bazén. 37 km od Reusu. Apartmán má 2 spálne, satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 1 kúpeľňu so sprchou. Apartmán má slnečnú terasu v 3. poschodí. Za 6 minút dôjdete k vonkajšiemu bazénu. Na terase je k dispozícii gril. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Les Voltes sa nachádza 48 km od Salou a 46 km od Tarragóny. Na letisko Reus je to 39 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Cal Marxant
Cal Marxant

9,7 / 10 (3 hodnotenie)

Cal Marxant sa nachádza 46 km od prístavu Tarragona a ponúka ubytovanie s terasou, balkónom a výhľadom na mesto. Ponúka sezónny vonkajší bazén a neplatené súkromné ​​parkovisko. Tento prázdninový dom má 2 spálne, kuchyňu s chladničkou a sporákom, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 46 km od zábavného parku Ferrari Land a kongresového centra Palacio de Congresos. Na letisko Reus je to 41 km. ..

Tossal del Maig
Tossal del Maig

9,2 / 10 (18 hodnotenie)

Tossal del Maig sa nachádza asi 46 km od zábavného parku PortAventura a ponúka ubytovanie s balkónom, kávovarom a výhľadom na hory. Tento prázdninový dom má neplatené súkromné ​​parkovisko a spoločnú kuchyňu. Prázdninový dom má terasu, výhľad na mesto, 4 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 3 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Hostia môžu využívať zdieľaný lounge av okolí sa venovať pešej turistike. Tossal del Maig sa nachádza 46 km od prístavu Tarragona a zábavného parku Ferrari Land. Na letisko Reus je to 41 km. ..