Ubytovanie v meste Baños de Rioja

Mesto Baños de Rioja sa nachádza v regióne La Rioja v štáte Španielsko. Celkovo v meste Baños de Rioja ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Baños de Rioja

Villas Finca La Emperatriz
Villas Finca La Emperatriz

9,4 / 10 (55 hodnotenie)

Villas Finca La Emperatriz sa nachádza v obci Baños de Rioja, 14 km od štvrte Rioja Alta, a ponúka výhľad do záhrady, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a bezplatné súkromné ​​parkovisko. Vila má terasu, výhľad na hory, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. K vybaveniu patrí mikrovlnná rúra, varná doska, sendvičovač, kávovar a rýchlovarná kanvica. Villas Finca La Emperatriz podáva denne kontinentálne raňajky. Hostia môžu relaxovať v záhrade. Na letisko Vitoria je to 54 km. ..

Casa Rural Medieval Torre Fuerte S.XIII
Casa Rural Medieval Torre Fuerte S.XIII

9,2 / 10 (142 hodnotenie)

Casa Rural Medieval Penzión Torre Fuerte S. XIII sídli v gotickej veži, ktorá je vyhlásená za historickú a umeleckú pamiatku. Ponúka spoločnú obývaciu izbu s krbom a terasu s výhľadom na Valle del Oja. Tento hotel sa nachádza v obci Baños de Rioja, 12 km od mesta Haro. Izby majú odhalené kamenné múry, farebné okná a ručne vyrobenú štuku. Všetky izby majú kúrenie a vlastnú kúpeľňu so sprchou, bezplatnými toaletnými potrebami a fénom. V spoločných priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi. K dispozícii je aj výťah. Tento vidiecky dom stojí 5 minút chôdze od reštaurácií a barov. Santo Domingo de la Calzada je 9 km ďaleko. N-120 Na diaľnici dôjdete za 5 minút. ..