Ubytovanie v meste Baleira

Mesto Baleira sa nachádza v regióne Galícia v štáte Španielsko. Celkovo v meste Baleira ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Baleira

Sons do Eo
Sons do Eo

10 / 10 (2 hodnotenie)

Sons do Eo sa nachádza v Baleire, 45 km od katedrály Lugo. Ponúka výhľad do záhrady, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko. Apartmán má terasu, výhľad na hory, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a varnou doskou a vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Sons do Eo každé ráno podáva raňajky à la carte. Na mieste je záhrada av okolí sa môžete venovať pešej turistike. Sons stojí 45 km od rímskych hradieb Lugo. Do Eo je 49 km ďaleko. Na letisko A Coruña je to 125 km. ..

PENSION PORTA SANTA
PENSION PORTA SANTA

9,1 / 10 (248 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v obci Baleira, 31 km od katedrály Lugo, a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a bezplatné súkromné ​​parkovisko. PENSION PORTA SANTA ponúka klimatizované izby a záhradu. Ubytovanie je nefajčiarske a leží 31 km od rímskych hradieb Luga. Všetky izby v penzióne majú šatníkovú skriňu, TV s plochou obrazovkou, vlastnú kúpeľňu, posteľnú bielizeň a uteráky. Nechýbajú ani chladničky. PENSION PORTA SANTA stojí 33 km od kongresového a výstavného centra. Na letisko A Coruña je to 114 km. ..

Albergue Pension Porta Santa
Albergue Pension Porta Santa

9 / 10 (335 hodnotenie)

Albergue Pension Porta Santa sa nachádza v obci Baleira a ponúka záhradu, zdieľaný lounge, reštauráciu a bar. Ubytovanie je vzdialené asi 31 km od katedrály Lugo, 31 km od rímskych hradieb Lugo a 33 km od kongresového a výstavného centra. K dispozícii je nepretržite otvorená recepcia, doprava na letisko, spoločná kuchyňa a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Všetky izby v hosteli majú šatníkovú skriňu, TV, vlastnú kúpeľňu, posteľnú bielizeň a uteráky. Penzión Albergue Porta Santa ponúka ubytovanie v izbách s klimatizáciou av niektorých prípadoch aj s balkónom. Štandardom je aj mikrovlnná rúra. Na letisko A Coruña je to 114 km. ..

Pensión A Marronda
Pensión A Marronda

8,4 / 10 (355 hodnotenie)

Penzión A Marronda sa nachádza v Baleire, 31 km od katedrály Lugo, a ponúka terasu, nefajčiarske izby, bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch a bar. Výhľad smeruje na mesto. Izby majú písací stôl, TV s plochou obrazovkou, vlastnú kúpeľňu, posteľnú bielizeň a uteráky. Penzión A Marronda sa nachádza 31 km od rímskych hradieb Lugo a 33 km od kongresového a výstavného centra. Na letisko A Coruña je to 114 km. ..