Ubytovanie v meste Avellanes

Mesto Avellanes sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Avellanes ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Avellanes

Ruralfranxuli
Ruralfranxuli

9,2 / 10 (28 hodnotenie)

V ubytovaní Ruralfranxuli máte nárok na zľavu Genius! Ruralfranxuli sa nachádza v Avellanes a ponúka záhradu, terasu, reštauráciu, bezplatné Wi-Fi a výhľad na mesto. Ubytovanie bolo postavené v roku 2017 a ponúka klimatizované izby s balkónom. Tento vidiecky dom sa nachádza na prízemí a má 2 spálne, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu, obývaciu izbu a TV s plochou obrazovkou. Uteráky a posteľná bielizeň sú k dispozícii za príplatok. Personál nepretržite otvorenej recepcie hovorí katalánsky a španielsky. K dispozícii je detské ihrisko a gril. V okolí sa môžete venovať pešej turistike. Vidiecky dom stojí 43 km od Congostu de Montrebei a 42 km od železničnej stanice Lleida. Na letisko Lleida-Alguaire je to 41 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

El Molí de Cal Pastisser
El Molí de Cal Pastisser

8,3 / 10 (14 hodnotenie)

V ubytovaní El Molí de Cal Pastisser máte nárok na zľavu Genius! El Molí de Cal Pastisser sa nachádza asi 43 km od mesta Congost de Montrebei a ponúka ubytovanie s terasou a balkónom. Ponúka výhľad na hory a je vzdialený 42 km od železničnej stanice Lleida a 42 km od Španielskej asociácie proti rakovine. Prázdninový dom má 5 spální, TV s plochou obrazovkou a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom je vzdialený 42 km od okresnej rady Lleida a nadácie Adesma. Letisko Lleida-Alguaire je vzdialené 41 km. ..