Ubytovanie v meste Aubert

Mesto Aubert sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Aubert ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Aubert

BACIVER
BACIVER

9,9 / 10 (21 hodnotenie)

BACIVER sa nachádza asi 44 km od Col de Peyresourde a ponúka ubytovanie s terasou, kávovarom a výhľadom do záhrady. Tento prázdninový dom má výhľad na hory a rieku, 4 spálne a balkón. Tento prázdninový dom má terasu s výhľadom na mesto, TV s plochou obrazovkou, dobre vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom a umývačkou riadu a 4 kúpeľne s bidetom a fénom. Na mieste je záhrada s grilom av okolí sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike. Prázdninový dom je vzdialený 30 km od golfového ihriska Luchon a 44 km od jazera Oô. Na letisko Tarbes Lourdes Pyrénées je to 119 km. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Saplan Real Estate BARICAUBA
Saplan Real Estate BARICAUBA

8,5 / 10 (6 hodnotenie)

Saplan Real Estate BARICAUBA sa nachádza 44 km od Col de Peyresourde a 30 km od golfového ihriska Luchon. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie a terasu. Apartmán má 2 oddelené spálne, plne vybavenú kuchyňu a kúpeľňu. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdialený 44 km od jazera Oô. Saplan Real Estate BARICAUBA sa nachádza 119 km od letiska Tarbes Lourdes Pyrénées. ..

Alojamiento Rural Ostau Era Nheuada
Alojamiento Rural Ostau Era Nheuada

8,1 / 10 (169 hodnotenie)

Tento hotel sídli v zrekonštruovanom dome z 19. storočia, 14 km od lyžiarskeho strediska Baqueira Beret v údolí Aran. Ponúka bezplatné Wi-Fi a krásny výhľad na rieku Garon a les Baricauba. Alojamiento Rural Osta Era Nheuada ponúka požičovňu lyžiarskeho vybavenia a skipasy. Personál vám môže zabezpečiť lyžiarske kurzy a horské túry. Parkovať je možné zadarmo priamo pri budove. Rustikálne vykurované izby majú drevené podlahy a TV s plochou obrazovkou. Vo vlastnej kúpeľni nájdete fén a toaletné potreby. V hotelovom bare a reštaurácii sa podáva domáca kuchyňa. Na záhradnej terase je k dispozícii gril a na požiadanie je možné pripraviť obedové balíčky. ..