Ubytovanie v meste Arminza

Mesto Arminza sa nachádza v regióne Baskicko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Arminza ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Arminza

Armintza Port with parking by Aston Rentals
Armintza Port with parking by Aston Rentals

9,1 / 10 (24 hodnotenie)

V ubytovanie Armintza Port s parkingom by Aston Rentals máte nárok na zľavu Genius! Armintza Port s parkingom by Aston Rentals sa nachádza v obci Arminza, iba 400 metrov od pláže Armintzako Hondartza, a ponúka bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, rybárčeniu a ďalším aktivitám. Apartmán má terasu, výhľad na more, 2 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a umývačkou riadu a 1 kúpeľňu so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Apartmán je vzdialený 22 km od mosta Vizcaya a 28 km od výstaviska Bilbao. Armintza Port with parking by Aston Rentals sa nachádza 21 km od letiska Bilbao. Ubytovanie zaisťuje platenú dopravu na letisko. ..

Atsedenportua
Atsedenportua

9 / 10 (10 hodnotenie)

Atsedenportua sa nachádza v obci Arminza, 400 metrov od pláže Armintzako Hondartza, 22 km od mosta Vizcaya a 28 km od výstaviska Bilbao. Tento apartmán ponúka výhľad na more a hory a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 2 spálne, kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou, TV s plochou obrazovkou, posedenie a 1 kúpeľňu so sprchou. Apartmán je vzdialený 28 km od lanovky Artxanda a 29 km od múzea výtvarného umenia Bilbao. Atsedenportua stojí 21 km od letiska Bilbao. ..