Ubytovanie v meste Armaño

Mesto Armaño sa nachádza v regióne Kantábria v štáte Španielsko. Celkovo v meste Armaño ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Armaño

El Mijolar Apartamentos
El Mijolar Apartamentos

9,5 / 10 (101 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v meste Armaño, 8,1 km od kostola Santa Maria de Lebeña a 8,2 km od kláštora Santo Toribio de Liebana. Hotel El Mijolar Apartamentos ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a záhradu s terasou a výhľadom na hory. Apartmány majú TV s plochou obrazovkou, vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletnými potrebami zdarma a kuchyňu s chladničkou, sporákom a mikrovlnnou rúrou. Nechýba ani sendvičovač a kávovar. Apartmány Desfiladero de la Hermida sú vzdialené 13 km a lanovke Fuente Dé je to 28 km. Letisko Santander je vo vzdialenosti 102 km. ..

EL DESVAN
EL DESVAN

9,5 / 10 (31 hodnotenie)

EL DESVAN sa nachádza v meste Armaño, 10 km od kostola Santa Maria de Lebeña a kláštora Santo Toribio de Liebana, a ponúka výhľad do záhrady. Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko. Apartmán má terasu, 1 spálňu, obývaciu izbu a dobre vybavenú kuchyňu. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Apartmány Desfiladero de la Hermida sú vzdialené 15 km ak lanovke Fuente Dé je to 30 km. EL DESVAN stojí 104 km od letiska Santander. ..

El Mirador de Armaño
El Mirador de Armaño

9,5 / 10 (24 hodnotenie)

El Mirador de Armaño sa nachádza v Armañe, 8,2 km od kostola Santa Maria de Lebeña, 8,3 km od kláštora Santo Toribio de Liebana a 13 km od Desfiladero de la Hermida. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a lyžovaniu. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 3 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 2 kúpeľne so sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom je vzdialený 28 km od lanovky Fuente Dé a 47 km od jaskyne Soplao. Letisko Santander je vo vzdialenosti 102 km. ..