Ubytovanie v meste Arguayo

Mesto Arguayo sa nachádza v regióne Tenerife v štáte Španielsko. Celkovo v meste Arguayo ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Arguayo

Casa Jashmine
Casa Jashmine

9,5 / 10 (19 hodnotenie)

Casa Jashmine sa nachádza v Arguaji, iba 15 km od Los Gigantes, a ponúka ubytovanie so záhradou, terasou, grilom a bezplatným Wi-Fi. K dispozícii je aj patio. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 2 oddelené spálne, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu a 2 kúpeľne. Nechýba ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dom je vzdialený 27 km od aquaparku Aqualand a 42 km od golfového ihriska Golf del Sur. Letisko Tenerife Juh je vzdialené 44 km. ..

Casa Jacinto
Casa Jacinto

8,9 / 10 (23 hodnotenie)

Casa Jacinto sa nachádza asi 15 km od Los Gigantes a ponúka ubytovanie s výhľadom na more, terasou a kávovarom. Ponúka gril, výhľad na hory a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Tento klimatizovaný prázdninový dom má 2 oddelené spálne, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a 1 kúpeľňu. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom je vzdialený 27 km od aquaparku Aqualand a 42 km od golfového ihriska Golf del Sur. Letisko Tenerife Juh je vzdialené 44 km. ..