Ubytovanie v meste Arbós

Mesto Arbós sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Arbós ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Arbós

Apartament Major 33
Apartament Major 33

9,9 / 10 (95 hodnotenie)

V ubytovaní Apartament Major 33 máte nárok na zľavu Genius! Apartament Major 33 sa nachádza asi 39 km od prístavu Tarragona a ponúka výhľad na mesto, terasu a balkón. Ponúka výhľad na more a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch. Klimatizovaný apartmán má 1 spálňu, obývaciu izbu, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a 2 kúpeľne so sprchou a toaletnými potrebami zdarma. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Na letisko Reus je to 45 km. ..

Hotel Don Pelayo
Hotel Don Pelayo

8,4 / 10 (454 hodnotenie)

Hotel Don Pelayo sa nachádza v meste L'Arboç, Tarragona, v regióne Baix Penedés. Ponúka reštauráciu a pohodlné izby s klimatizáciou, kúrením a TV. Don Pelayo sa nachádza 600 metrov od železničnej stanice L'Arboç a 30 km od letiska Reus. Na barcelonské letisko dôjdete autom za 45 minút. V reštaurácii sa podávajú domáce a miestne jedlá. Káva a ďalšie nápoje sa podávajú v bare, ktorý sa nachádza na spodnom poschodí hotela. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a parkovanie na mieste za príplatok. ..

Luxury town house
Luxury town house

8 / 10 (2 hodnotenie)

V ubytovaní Luxury town house máte nárok na zľavu Genius! Samostatne stojaci prázdninový dom Luxury town house sa nachádza v obci Arbós v Katalánsku, 49 km od Barcelony. Ponúka terasu a slnečnú terasu. Tento 3-podlažný dom má posedenie a kuchyňu s umývačkou riadu a sporákom. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Luxury town house stojí 44 km od Salou a 18 km od Sitges. Na barcelonské letisko El Prat je to 40 km. ..

Appartement 6 Personnes - L'arboc
Appartement 6 Personnes - L'arboc

7 / 10 (1 hodnotenie)

Appartement 6 Personnes - L'arboc sa nachádza v obci Arbós v Katalánsku a ponúka balkón. K dispozícii je aj patio. Apartmán má 3 spálne, 1 kúpeľňu, posteľnú bielizeň, uteráky, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom do záhrady. Apartmán je vzdialený 39 km od prístavu Tarragona. Na letisko Reus je to 45 km. ..