Ubytovanie v meste Aransá

Mesto Aransá sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Aransá ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Aransá

Cal Rosetó
Cal Rosetó

9,5 / 10 (72 hodnotenie)

Cal Rosetó sa nachádza v Aransá, 31 km od Maselly a 38 km od golfového klubu Real Club de Cerdaña. Ponúka výhľad do záhrady a bezplatné Wi-Fi. Vidiecky dom má terasu, výhľad na hory, posedenie, TV s plochou obrazovkou, plne vybavenú kuchyňu s chladničkou a sporákom a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K vybaveniu patrí umývačka riadu, mikrovlnná rúra, varná doska a kávovar. Na mieste je k dispozícii terasa av okolí sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike. Ubytovanie je vzdialené 40 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró a 43 km od lyžiarskeho strediska La Molina. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 40 km. ..

Ca l'Escolà
Ca l'Escolà

9,3 / 10 (197 hodnotenie)

V ubytovaní Ca l'Escolà máte nárok na zľavu Genius! Ca l'Escolà ponúka ubytovanie so záhradou v Aransá. Andorra la Vella je vzdialená 50 km. Apartmány majú posedenie a jedálenský kút. K dispozícii je aj kuchyňa s umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou a sendvičovačom. K vybaveniu patrí chladnička a kávovar. Niektoré majú kuchynku s varnou doskou. Vo vlastnej kúpeľni nájdete bezplatné toaletné potreby a fén. Nechýba ani posteľná bielizeň. Ca l'Escolà má aj gril a lyžiareň. Medzi obľúbené aktivity v okolí patrí lyžovanie a rybárčenie. Ca l'Escolà sa nachádza 16 km od Pas de la Casa. ..

Cal Sandic
Cal Sandic

9,3 / 10 (82 hodnotenie)

Set by Tossa Plana de Lles-Puigpedrós Nature Reserve, Cal Sandic sa nachádza v Aransá. Tento vidiecky dom ponúka impozantný výhľad na hory, bezplatné Wi-Fi a jedáleň, kde sa podávajú raňajky a miestnej kuchyne. Kamenný dom má svetlé izby s TV s plochou obrazovkou a vlastnou kúpeľňou s toaletnými potrebami zdarma a sprchou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Cal Sandic má zariadenú terasu, knižnicu a zdieľaný lounge s krbom. V okolitých horách sa môžete venovať mnohým outdoorovým aktivitám vrátane pešej turistiky a lyžovania. V okruhu 10 minút jazdy autom nájdete celý rad tradičných reštaurácií podávajúcich španielske jedlá. Nachádza sa v Pyrenejach na hranici s Andorrou, 5 km od lyžiarskeho strediska Aransá. La Seu d'Urgell je vzdialený 35 km a Puigcerdà 1 hodinu jazdy. ..

Hostal Pas De La Pera
Hostal Pas De La Pera

7,9 / 10 (124 hodnotenie)

Ponúka spoločný salónik, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Hostal Pas de La Pera sa nachádza v Aransá, 31 km od Maselly a 38 km od Real Club de Golf de Cerdaña. Ubytovanie je vzdialené 43 km od lyžiarskeho strediska La Molina a ponúka predaj skipasov. Hotel je nefajčiarsky a leží 40 km od prírodného parku El Cadí-Moixeró. Všetky izby v penzióne majú písací stôl, TV, vlastnú kúpeľňu, posteľnú bielizeň a uteráky. Nechýba ani šatníková skriňa. Hostal Pas De La Pera prevádzkuje reštauráciu, ktorá podáva katalánsku a miestnu kuchyňu. Na požiadanie sú k dispozícii vegetariánske, vegánske a bezlepkové jedlá. V Aransá a okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a cyklistike. Letisko Andorra-La Seu d'Urgell je vzdialené 40 km. ..