Ubytovanie v meste Albarca

Mesto Albarca sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Albarca ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Albarca

Pla del Castell I
Pla del Castell I

9 / 10 (1 hodnotenie)

Pla del Castell sa nachádza v Albarke v Katalánsku. Aj has a terrace and mountain views. Ubytovanie má výhľad do záhrady a terasu. Tento vidiecky dom má 4 spálne a kuchyňu s chladničkou, sporákom a kávovarom. Uteráky a posteľná bielizeň sú zaistené. Vidiecky dom stojí 45 km od zábavného parku PortAventura a 46 km od zábavného parku Ferrari Land. Letisko Reus leží 42 km ďaleko. ..

Pla del Castell II
Pla del Castell II

8 / 10 (27 hodnotenie)

Pla del Castell II ponúka ubytovanie s výhľadom do záhrady v Albarke, 45 km od zábavného parku PortAventura a 46 km od zábavného parku Ferrari Land. V okolí sa môžete venovať pešej turistike a cyklistike. Prázdninový dom má terasu, výhľad na hory, 2 spálne, obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a 1 kúpeľňu s vaňou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. Prázdninový dom stojí 28 km od Serra del Montsant a 30 km od kláštora Poblet. Letisko Reus leží 42 km ďaleko. ..