Ubytovanie v meste Albanya

Mesto Albanya sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Albanya ponúkame 3 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Albanya

Can Mas Albanyà
Can Mas Albanyà

9,4 / 10 (166 hodnotenie)

V ubytovaní Can Mas Albanyà máte nárok na zľavu Genius! Can Mas Albanyà je zrekonštruovaný katalánsky statok z 18. storočia, ktorý sa nachádza na vidieku, 20 km od mesta Figueras. Ponúka vonkajší bazén a záhradu. Ponúka izby s rustikálnym nábytkom. Všetky izby majú balkón alebo terasu s výhľadom na hory, TV, chladničku a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. Niektoré izby majú kuchynský kút a posedenie s krbom. Tento vidiecky dom ponúka bezplatné Wi-Fi v spoločných priestoroch. Hostia môžu využívať saunu alebo relaxovať v záhrade s grilom. K dispozícii je aj spoločenská miestnosť a herňa. Can Mas Albanyà sa nachádza 50 minút jazdy od piesočnatej pláže Cadaqués a hradu Gala-Dalí v Púbole. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 80 km. ..

La Rectoria d'Albanyà
La Rectoria d'Albanyà

8,7 / 10 (52 hodnotenie)

La Rectoria d'Albanyà sa nachádza v Albanya, 24 km od Dalieho múzea a 34 km od golfového ihriska Peralada. Ponúka spoločný salónik, bar a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Ubytovanie je vzdialené 23 km od železničnej stanice Figueres Vilafant, 43 km od mesta Ciutadella Roses a 47 km od kláštora Sant Pere de Rodes. Všetky izby v hosteli majú šatníkovú skriňu. La Rectoria d'Albanyà ponúka ubytovanie so spoločnou kúpeľňou a posteľnou bielizňou. V Albanya a okolí sa môžete venovať pešej turistike. Letisko Perpignan - Rivesaltes je vzdialené 70 km. ..

Camping Bassegoda Park
Camping Bassegoda Park

8,1 / 10 (197 hodnotenie)

Camping Bassegoda Park sa nachádza na krásnom mieste pri Albanyé, necelý 1 km od rieky Muga, a ponúka očarujúce ubytovanie s terasou a výhľadom na hory. Komplex má sezónny vonkajší bazén a reštauráciu. Camping Bassegoda Park poskytuje jednoducho zariadené izby a bungalovy s dreveným nábytkom. K dispozícii je kúrenie, TV a gril. Bungalovy majú kuchynku a posedenie. Hostia si môžu vychutnať stredomorskú kuchyňu v reštaurácii hotela Bassegoda. K dispozícii je aj snack bar. Komplex má práčovňu a ponúka hosťom bezplatné parkovanie pre 1 auto. Personál hotela Alt Empordà vám poskytne informácie o turistických trasách a zaistí požičanie bicyklov. Do priehrady Boadella dôjdete od komplexu za 20 minút a do Figueres je to 25 km. Do Roses a na pobreží Costa Brava dôjdete autom za necelú hodinu. ..