Ubytovanie v meste Aiguaviva

Mesto Aiguaviva sa nachádza v regióne Katalánsko v štáte Španielsko. Celkovo v meste Aiguaviva ponúkame 2 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Aiguaviva

Mas Font - Nature Bike
Mas Font - Nature Bike

9,1 / 10 (43 hodnotenie)

V ubytovaní Mas Font - Nature Bike máte nárok na zľavu Genius! Mas Font - Nature Bike ponúka ubytovanie s vlastným bazénom, terasou a výhľadom na bazén. Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 41 km od mesta Tossa de Mar a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi. Tento vidiecky dom má 4 spálne, TV, vybavenú kuchyňu s umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou, práčku a 2 kúpeľne s bidetom. Recepcia je otvorená nepretržite a jej personál hovorí po katalánsky, anglicky a španielsky. Vidiecky dom má aj terasu. K dispozícii je gril a hostia môžu relaxovať v záhrade pri vonkajšom bazéne. Bike - Nature - Privacy - stojí 37 km od Lloret de Mar a 9 km od Girony. Letisko Girona-Costa Brava je vzdialené 6 km. ..

Vibranr Holiday Home in Aiguaviva with Swimming Pool
Vibranr Holiday Home in Aiguaviva with Swimming Pool

Hotel Vibranr Holiday Home sa nachádza v meste Aiguaviva, iba 10 km od železničnej stanice Girona, a ponúka ubytovanie s terasou, záhradou a vonkajším bazénom. Hostia si tu môžu zahrať stolný tenis. Prázdninový dom má 5 spální, TV a plne vybavenú kuchyňu s chladničkou, sporákom, práčkou, umývačkou riadu a mikrovlnnou rúrou. Posteľná bielizeň a uteráky sú zaistené. K dispozícii je aj gril. Vibranr Holiday Home in Aiguaviva with Swimming Pool sa nachádza 30 km od aquaparku Water World a 11 km od mosta Pont de Pedra. Na letisko Girona-Costa Brava je to 1 km. ..