Ubytovanie v meste Žirje

Mesto Žirje sa nachádza v regióne Šibenciko-knínska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Žirje ponúkame 9 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Žirje

Holiday home Dragi - beachfront
Holiday home Dragi - beachfront

10 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday home Dragi - beach sa nachádza na pláži v Žirje, 28 km od pevnosti Barone a 22 km od pevnosti sv.Mikuláša.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday home Dusko - robinson
Holiday home Dusko - robinson

10 / 10 (1 hodnotenie)

Holiday home Dusko - robinson sa nachádza asi 28 km od pevnosti Barone a ponúka ubytovanie s terasou, balkónom a výhľadom do záhrady.K dispozícii je záhrada a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartman Riva
Apartman Riva

9,7 / 10 (8 hodnotenie)

Apartman Riva sa nachádza v Žirje, 24 km od radnice Šibenik a 25 km od pevnosti Barone.Ponúka záhradu a klimatizáciu.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartment Teuta
Apartment Teuta

9,5 / 10 (10 hodnotenie)

Apartment Teuta sa nachádza v Žirje v Šibenicko-kninskej župe a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartment More OTOK Žirje
Apartment More OTOK Žirje

9,2 / 10 (5 hodnotenie)

Apartment More OTOK Žirje sa nachádza v Žirje v Šibenicko-kninskej župe a ponúka ubytovanie s bezplatným súkromným parkoviskom.

Apartment Katija - close to the sea
Apartment Katija - close to the sea

8,3 / 10 (6 hodnotenie)

Apartment Katija - close to the sea sa nachádza v Žirje v Šibenicko-kninskej župe a ponúka terasu.24 km od Šibeniku.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

House Captain House
House Captain House

House Captain House sa nachádza v Žirje, 23 km od pevnosti sv.Mikuláša, 28 km od kostola sv.Barbory ​​a mestského múzea.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.K šibenickej radnici je to 28 km ak pevnosti Barone 29 km.

Apartments Žirje
Apartments Žirje

Apartmány Žirje sa nachádzajú v obci Žirje, 24 km od radnice Šibenik, a ponúkajú bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a bezplatné súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené 25 km od pevnosti Barone, 19 km od pevnosti sv.Mikuláša a 23 km od kostola sv.Barbory ​​v Šibeniku.K vodnému parku Solaris je to 28 km ak prístavu ACI Marina Vodice 35 km.

Apartments by the sea Cove Koromasna, Zirje - 15166
Apartments by the sea Cove Koromasna, Zirje - 15166

Apartments by the sea Cove Koromasna, Zirje - 15166 sa nachádza v Žirje v Šibenicko-kninskej župe a ponúka terasu a výhľad na more.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 25 km od Šibeniku a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.