Ubytovanie v meste Zablaće

Mesto Zablaće sa nachádza v regióne Šibenciko-knínska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Zablaće ponúkame 17 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Zablaće

Apartment La Rotonda
Apartment La Rotonda

10 / 10 (2 hodnotenie)

Apartment La Rotonda sa nachádza v obci Zablaće, 150 metrov od pláže Solina a 250 metrov od pláže Zablaće.Ponúka klimatizované ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.

House Marijana Sibenik
House Marijana Sibenik

9,8 / 10 (5 hodnotenie)

House Marijana Sibenik sa nachádza v obci Zablaće a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, záhradu, terasu, Wi-Fi zadarmo a výhľad do záhrady.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať potápaniu a rybárčeniu.

Apartman Mate
Apartman Mate

9,7 / 10 (19 hodnotenie)

Apartman Mate sa nachádza v obci Zablaće v Šibenicko-kninskej župe, 100 metrov od pláže Zablaće.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, grilom, záhradou a neplateným súkromným parkoviskom.

Ava apartmani
Ava apartmani

9,4 / 10 (73 hodnotenie)

Ava apartmani sa nachádza v obci Zablaće, 600 metrov od pláže Solina.Ponúka výhľad do záhrady, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartmani Karla
Apartmani Karla

9,3 / 10 (62 hodnotenie)

Apartmani Karla sa nachádza v obci Zablaće, 200 metrov od pláže Zablaće a 500 metrov od pláže Solina.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a prístupom do záhrady.

Villa DA
Villa DA

9,3 / 10 (16 hodnotenie)

Villa DA sa nachádza v obci Zablaće v Šibenicko-kninskej župe, 200 metrov od pláže Solina.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, grilom, záhradou a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartments with a parking space Zablace, Sibenik - 4219
Apartments with a parking space Zablace, Sibenik - 4219

9,3 / 10 (3 hodnotenie)

Apartmány s parkovacím miestom sa nachádzajú v obci Zablaće v Šibenicko-kninskej župe, neďaleko pláží Zablaće a Solina.Zablace, Sibenik - 4219 ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Modrika Apartments
Modrika Apartments

9,1 / 10 (40 hodnotenie)

Modrika Apartments sa nachádza v obci Zablaće v Šibenicko-kninskej župe, 600 metrov od pláže Solina.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, detské ihrisko, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartman Zablace
Apartman Zablace

9,1 / 10 (10 hodnotenie)

Apartman Zablace sa nachádza asi 200 metrov od pláže Solina a ponúka ubytovanie s výhľadom na mesto, terasou a rýchlovarnou kanvicou.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartments Jurić - Zablaće
Apartments Jurić - Zablaće

9 / 10 (50 hodnotenie)

Apartments Jurić - Zablaće sa nachádza v Šibeniku 50 metrov od mora a ponúka ubytovanie so zariadeným balkónom a bezplatným Wi-Fi.Priamo na mieste je reštaurácia a cez ulicu stoja kúpele s liečivým bahnom.

Apartment Grgas-Tucilo
Apartment Grgas-Tucilo

8,9 / 10 (29 hodnotenie)

Apartment Grgas-Tucilo sa nachádza v obci Zablaće, 400 metrov od pláže Zablaće a pláže Solina.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a prístupom do záhrady s terasou.

Stela Apartments
Stela Apartments

8,8 / 10 (23 hodnotenie)

Apartmány Stela sa nachádzajú v obci Zablaće, 70 metrov od mora, iba 300 metrov od jazierka s liečivým blatom a 7 km od historického centra Šibeníka. Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, balkón a satelitnú TV s plochou obrazovkou vo všetkých apartmánoch.

Americana Luxury Apartments
Americana Luxury Apartments

8,7 / 10 (20 hodnotenie)

Nachádza sa v obci Zablaće v Šibenicko-kninskej župe, pri plážach Solina a Solaris Camping Beach.Americana Luxury Apartments sa nachádza v blízkosti ubytovania s bezplatným Wi-Fi pripojením a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartment Zablace 4251d
Apartment Zablace 4251d

8 / 10 (1 hodnotenie)

Apartment Zablace 4251d sa nachádza v obci Zablaće, iba 300 metrov od pláže Zablaće, a ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené 7,9 km od radnice v Šibeniku a 8,1 km od pevnosti Barone.

Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4222
Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4222

7,8 / 10 (6 hodnotenie)

Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4222 sa nachádza v obci Zablaće v Šibenicko-kninskej župe, neďaleko pláží Zablaće a Grižine Cove.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Beautiful home in Zablace with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Beautiful home in Zablace with WiFi, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

Krásny dom v Zablače s 3 spálňami, Wi-Fi a vonkajším bazénom sa nachádza v obci Zablaće, iba 400 metrov od pláže Zablaće a 800 metrov od pláže Solaris Camping.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4251
Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4251

6,1 / 10 (7 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza v obci Zablaće v Šibenicko-kninskej župe, pri plážach Zablaće a Solina.Apartments by the sea Zablace, Sibenik - 4251 ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.