Ubytovanie v meste Vukovar

Mesto Vukovar sa nachádza v regióne Vukovarsko-sremská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Vukovar ponúkame 40 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vukovar

Goreta032 Apartment
Goreta032 Apartment

10 / 10 (83 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 37 km od múzea Slavónia.Goreta032 Apartment ponúka bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizáciu.Tento apartmán sa nachádza 37 km od citadely a železničnej stanice v Osijeku.

Apartman Stari Toranj II
Apartman Stari Toranj II

10 / 10 (29 hodnotenie)

Apartman Stari Toranj II sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 37 km od múzea Slavónia.Ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Ponúka výhľad na mesto a je vzdialený 37 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku a 47 km od prírodného parku Kopački Rit.

Bakin stan Centar
Bakin stan Centar

10 / 10 (18 hodnotenie)

Bakin stan Centar sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 38 km od múzea Slavónia.Ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizáciu.Ubytovanie je vzdialené 38 km od citadely a železničnej stanice v Osijeku.

Studio apartman Kod vodotornja
Studio apartman Kod vodotornja

10 / 10 (5 hodnotenie)

Študio apartmán Kod vodotornja sa nachádza vo Vukovare, 39 km od múzea Slavónia, múzea výtvarného umenia a 48 km od prírodného parku Kopački Rit.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Stari Toranj III
Apartman Stari Toranj III

10 / 10 (4 hodnotenie)

Apartman Stari Toranj III sa nachádza vo Vukovare a ponúka vírivku.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartman Danijela
Apartman Danijela

10 / 10 (2 hodnotenie)

Apartman Danijela, nehnuteľnosť s terasou, sa nachádza vo Vukovare, 35 km od štadióna Gradski Vrt, 37 km od Múzea Slavónia a 37 km od Múzea výtvarných umení v Osijeku.Tento apartmán sa nachádza 37 km od železničnej stanice Osijek a 37 km od Chorvátskeho národného divadla v Osijeku.

Apartman D&D
Apartman D&D

10 / 10 (2 hodnotenie)

Apartman D&D sa nachádza vo Vukovare, 38 km od múzea Slavónia, 39 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku a 48 km od prírodného parku Kopački Rit.37 km od štadióna Gradski Vrt.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Apartman Panorama
Apartman Panorama

9,9 / 10 (76 hodnotenie)

Apartman Panorama sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 37 km od múzea Slavónia.Ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizáciu.Ponúka výhľad na mesto a je vzdialený 37 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku a 46 km od prírodného parku Kopački Rit.

Apartmani Ana Vukovar
Apartmani Ana Vukovar

9,9 / 10 (27 hodnotenie)

Apartmani Ana Vukovar sa nachádza vo Vukovare, neďaleko mesta Lužac.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartman SAN
Apartman SAN

9,9 / 10 (17 hodnotenie)

Apartman SAN sa nachádza vo Vukovare, 38 km od štadióna Gradski Vrt a 39 km od múzea Slavónia.Ponúka klimatizované ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.Ubytovanie bolo postavené v roku 2000 a má balkón.

Apartmani Astra
Apartmani Astra

9,9 / 10 (15 hodnotenie)

Apartmani Astra sa nachádza vo Vukovare, neďaleko mesta Lužac.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartman Sidro
Apartman Sidro

9,9 / 10 (7 hodnotenie)

Apartman Sidro sa nachádza vo Vukovare, 38 km od múzea Slavónia a múzea výtvarného umenia, a ponúka ubytovanie s kuchyňou.36 km od štadióna Gradski Vrt.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Villa Martini - apartments & rooms
Villa Martini - apartments & rooms

9,8 / 10 (108 hodnotenie)

Apartments and Rooms Martini sa nachádza pri Dunaji v centre Vukovaru, v susedstve zámku Eltz.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a ubytovanie so zariadenou terasou a klimatizáciou.V pešej vzdialenosti odtiaľ nájdete hlavné námestie aj najrôznejšie reštaurácie.

Apartman Lotta
Apartman Lotta

9,8 / 10 (57 hodnotenie)

Apartman Lotta sa nachádza vo Vukovare a ponúka terasu.35 km od Osijeku.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.

Kuća za odmor Mirni kutak Vukovar
Kuća za odmor Mirni kutak Vukovar

9,8 / 10 (49 hodnotenie)

Kuća za odmor Mirni kutak Vukovar sa nachádza vo Vukovare a ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom.40 km od štadióna Gradski Vrt.Ponúka záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Vila Rosa
Vila Rosa

9,8 / 10 (44 hodnotenie)

Vila Rosa sa nachádza 37 km od štadióna Gradski Vrt a ponúka ubytovanie so záhradou, terasou a spoločnou kuchyňou.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Apartman Stari Toranj
Apartman Stari Toranj

9,8 / 10 (42 hodnotenie)

Apartman Stari Toranj sa nachádza vo Vukovare, iba 36 km od štadióna Gradski Vrt, a ponúka ubytovanie s výhľadom na mesto, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.37 km od múzea Slavónia.

Danube
Danube

9,8 / 10 (6 hodnotenie)

Danube sa nachádza vo Vukovare, 35 km od štadióna Gradski Vrt, 36 km od múzea Slavónia a múzea výtvarného umenia v Osijeku.Ponúka ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.Tento apartmán sa nachádza 36 km od železničnej stanice Osijek a Chorvátskeho národného divadla v Osijeku.

Petros apartmani
Petros apartmani

9,7 / 10 (113 hodnotenie)

Petros apartmani sa nachádza 38 km od štadióna Gradski Vrt a ponúka bezplatné požičanie bicyklov, záhradu a klimatizované izby s balkónom a bezplatným Wi-Fi.

Apartman WALKOW
Apartman WALKOW

9,7 / 10 (53 hodnotenie)

Apartman WALKOW sa nachádza vo Vukovare, 38 km od múzea Slavónia a múzea výtvarného umenia v Osijeku.Ponúka terasu a výhľad na rieku.37 km od štadióna Gradski Vrt.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartment At Granny and Grandpa
Apartment At Granny and Grandpa

9,7 / 10 (26 hodnotenie)

Apartment At Granny a Grandpa sa nachádza asi 38 km od štadióna Gradski Vrt a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom do záhrady.Apartmán so záhradou, grilom, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.

Apartman VEGA
Apartman VEGA

9,7 / 10 (15 hodnotenie)

Apartman VEGA sa nachádza vo Vukovare, 32 km od štadióna Gradski Vrt a 33 km od múzea Slavónia.Ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Ubytovanie je vzdialené 33 km od citadely Osijek a 34 km od železničnej stanice Osijek.

Maestro
Maestro

9,7 / 10 (4 hodnotenie)

Maestro sa nachádza vo Vukovare a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a prístupom do záhrady.

Apartmani Marin
Apartmani Marin

9,6 / 10 (96 hodnotenie)

Apartmani Marin sa nachádza vo Vukovare, 38 km od štadióna Gradski Vrt a 39 km od múzea Slavónia.Ponúka ubytovanie so záhradou, bezplatným Wi-Fi a neplateným súkromným parkoviskom.Ponúka rodinné izby a terasu.Izby majú balkón.

Apartman Centar
Apartman Centar

9,6 / 10 (47 hodnotenie)

Apartman Centar sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 37 km od múzea Slavónia.Ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizáciu.Tento apartmán sa nachádza 37 km od citadely a železničnej stanice v Osijeku.

A view to the Danube
A view to the Danube

9,6 / 10 (25 hodnotenie)

A view to the Danube sa nachádza vo Vukovare, 37 km od štadióna Gradski Vrt a 38 km od múzea Slavónia.Ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizáciu.Ubytovanie má výhľad na rieku a je vzdialené 39 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku a 48 km od prírodného parku Kopački Rit.

Pansion Vila Vanda
Pansion Vila Vanda

9,5 / 10 (381 hodnotenie)

Pansion Vila Vanda sa nachádza oproti mestskému parku v meste Vukovar.Sídli v energeticky úspornej budove, ktorá bola dokončená v marci 2013.Ubytovanie poskytuje bezplatné Wi-Fi.Niektoré izby majú satelitnú LCD TV a zariadený balkón alebo patio.Na mieste je možné zadarmo parkovať.

Apartman Kelava
Apartman Kelava

9,5 / 10 (85 hodnotenie)

Apartman Kelava sa nachádza 37 km od štadióna Gradski Vrt a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením a neplateným súkromným parkoviskom.

Luxury apartment Maja
Luxury apartment Maja

9,5 / 10 (26 hodnotenie)

Luxury apartmán sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 37 km od múzea Slavónia.Maja ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Nachádza sa na pláži a má terasu.

Domestic House Lola
Domestic House Lola

9,4 / 10 (142 hodnotenie)

Domestic House Lola sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 38 km od múzea Slavónia.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou, bezplatnou požičovňou bicyklov a barom.

Accommodation Zara
Accommodation Zara

9,4 / 10 (55 hodnotenie)

Accommodation Zara sa nachádza vo Vukovare a ponúka záhradu, spoločný lounge, terasu a bezplatné Wi-Fi.Recepcia je otvorená nepretržite a na mieste je aj spoločná kuchyňa a úschovňa batožiny.

Walk Apartment
Walk Apartment

9,3 / 10 (84 hodnotenie)

Walk Apartment sa nachádza 36 km od štadióna Gradski Vrt a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na mesto.Sídli v budove z roku 1980, 37 km od Slavónskeho múzea a múzea výtvarného umenia v Osijeku.

Apartments O Sole Mio
Apartments O Sole Mio

9,3 / 10 (34 hodnotenie)

Ubytovanie sa nachádza vo Vukovare, 31 km od štadióna Gradski Vrt.Apartmány O Sole Mio ponúkajú ubytovanie s reštauráciou, bezplatným súkromným parkoviskom, barom a spoločným salónikom.Ponúka spoločnú kuchyňu, izbovú službu a bezplatné Wi-Fi vo všetkých priestoroch.Hostia si tu môžu požičať bicykle a využívať záhradu a gril.

Sobe Anita-soba s bračnim ležajem
Sobe Anita-soba s bračnim ležajem

9 / 10 (2 hodnotenie)

Sobe Anita-soba s bračným ležajom sa nachádza vo Vukovare, 28 km od štadióna Gradski Vrt a 29 km od múzea Slavónia.Ponúka ubytovanie so záhradou a neplatené súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené asi 30 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku, 39 km od prírodného parku Kopački Rit a 29 km od citadely Osijek.Lipovačky Put a Orlovaca sú vzdialené 1,1 km a 2,2 km.

Apartmani Maraton
Apartmani Maraton

8,9 / 10 (80 hodnotenie)

Apartmani Maraton sa nachádza vo Vukovare a ponúka ubytovanie s balkónom alebo terasou, bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, TV s plochou obrazovkou a bezplatnou požičovňou bicyklov.

Villa Biser Dunava
Villa Biser Dunava

8,7 / 10 (416 hodnotenie)

Villa Biser Dunuva sa nachádza vo Vukovare a ponúka ubytovanie s vlastným stravovaním, bezplatným Wi-Fi pripojením a výhľadom na Dunaj.

Hotel Lav Vukovar
Hotel Lav Vukovar

7,9 / 10 (148 hodnotenie)

Hotel Lav Vukovar sa nachádza v centre Vukovaru, len kúsok pešo od Dunaja.Ponúka reštauráciu a fitness centrum.Vo všetkých priestoroch je zadarmo dostupné Wi-Fi.

Noćko-Sobe i apartmani
Noćko-Sobe i apartmani

7,5 / 10 (48 hodnotenie)

Noćko-Sobe aj apartmani sa nachádza vo Vukovare, 37 km od múzea Slavónia.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a neplatené súkromné ​​parkovisko.Ubytovanie je vzdialené 38 km od múzea výtvarného umenia v Osijeku, 38 km od štadióna Gradski Vrt a 48 km od prírodného parku Kopački Rit.Penzión má rodinné izby.

Kuća za odmor Tamaris
Kuća za odmor Tamaris

Kuća za odmor Tamaris sa nachádza vo Vukovare, 33 km od Múzea Slavónia, 34 km od Múzea výtvarných umení v Osijeku a 43 km od prírodného parku Kopački Rit, a ponúka ubytovanie s balkónom a bezplatným Wi-Fi.Nachádza sa 32 km od štadióna Gradski Vrt a ponúka záhradu a bezplatné súkromné ​​parkovisko.

Danube Paradise
Danube Paradise

Dunajský raj sa nachádza vo Vukovare, 36 km od štadióna Gradski Vrt a 37 km od Múzea Slavónia, a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou.Ubytovanie má výhľad na mesto a rieku a je vzdialené 37 km od Múzea výtvarných umení v Osijeku.