Ubytovanie v meste Vržnaveri

Mesto Vržnaveri sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Vržnaveri ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vržnaveri

Villa Ellen Sophie
Villa Ellen Sophie

10 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Ellen Sophie sa nachádza vo Vržnaveri a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.46 km od Terstu.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Villa Leonardo
Villa Leonardo

9,7 / 10 (16 hodnotenie)

Villa Leonardo sa nachádza v obci Vržnaveri a ponúka klimatizované ubytovanie s vlastným bazénom, výhľadom do záhrady a balkónom.K dispozícii je záhrada.

Holiday Home Mirjana - PRC420
Holiday Home Mirjana - PRC420

8 / 10 (5 hodnotenie)

Holiday Home Mirjana - PRC420 sa nachádza v obci Vržnaveri, 45 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj a 7,9 km od Eufraziovej baziliky.V okolí sa môžete venovať cyklistike.24 km od aquaparku Istralandia.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

House Vežnaveri 2063
House Vežnaveri 2063

7,7 / 10 (3 hodnotenie)

House Vežnaveri 2063 sa nachádza vo Vržnaveri, 24 km od aquaparku Istralandia a 45 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, klimatizáciou a terasou.Aquapark Aquacolours Poreč je vzdialený 9,1 km.

Villa Artist
Villa Artist

7 / 10 (6 hodnotenie)

Villa Artist sa nachádza v obci Vržnaveri a ponúka záhradu, sezónny vonkajší bazén a výhľad do záhrady.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.