Ubytovanie v meste Vranje Selo

Mesto Vranje Selo sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Vranje Selo ponúkame 8 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Vranje Selo

Ferienhaus Villa Alisia, wunderschönes Natursteinhaus bei Poreč, Istrien, Kroatien
Ferienhaus Villa Alisia, wunderschönes Natursteinhaus bei Poreč, Istrien, Kroatien

10 / 10 (4 hodnotenie)

Ferienhaus Villa Alisia, wunderschönes Natursteinhaus bei Poreč, Istrien, Kroatien sa nachádza vo Vranje Selo a ponúka záhradu, sezónny vonkajší bazén a výhľad na bazén.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Lukas Markovici
Villa Lukas Markovici

10 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Lukas Markovici sa nachádza vo Vranje Selo na Istrii a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa bl Miroslav Bulesic
Villa bl Miroslav Bulesic

10 / 10 (2 hodnotenie)

Villa bl Miroslav Bulesic sa nachádza vo Vranje Selo na Istrii a ponúka terasu.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Faloniga
Villa Faloniga

10 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Faloniga sa nachádza vo Vranje Selo a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom, výhľadom do záhrady a terasou.30 km od Rovinja.Ponúka klimatizáciu, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Villa Maria Markovici
Villa Maria Markovici

9,7 / 10 (4 hodnotenie)

Villa Maria Markovici sa nachádza vo Vranje Selo, 48 km od katedrály sv.Eufémia, 19 km od Eufraziovej baziliky a 19 km od hlavného námestia.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Villa Vista Mare
Villa Vista Mare

7,5 / 10 (2 hodnotenie)

Villa Vista Mare sa nachádza vo Vranje Selo, 48 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj, 19 km od Eufraziovej baziliky a 19 km od hlavného námestia v Poreči.18 km od aquaparku Istralandia.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Marchi
Villa Marchi

7 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Marchi sa nachádza vo Vranje Selo, 48 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj, 19 km od Eufraziovej baziliky a 19 km od hlavného námestia v Poreči.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 19 km od aquaparku Istralandia a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Villa Frida in ruhiger Lage
Villa Frida in ruhiger Lage

Villa Frida in ruhiger Lage sa nachádza vo Vranje Selo a ponúka sezónny vonkajší bazén, záhradu a terasu, bezplatné Wi-Fi pripojenie a výhľad na bazén.Táto nehnuteľnosť ponúka súkromný bazén a bezplatné súkromné ​​parkovisko.