Ubytovanie v meste Veľké Kuknjare

Mesto Veľké Kuknjare sa nachádza v regióne Splitsko-dalmátska župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Veľké Kuknjare ponúkame 9 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Veľké Kuknjare

Holiday Home Mislav
Holiday Home Mislav

10 / 10 (4 hodnotenie)

Holiday Home Mislav sa nachádza v meste Velika Kuknjare, 1,4 km od pláže Vela Rina a 42 km od archeologického parku Salona, ​​a ponúka výhľad do záhrady.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Holiday Home Mislav 1
Holiday Home Mislav 1

9,5 / 10 (2 hodnotenie)

Holiday Home Mislav 1 sa nachádza v meste Velike Kuknjare, 1,4 km od pláže Vela Rina a 42 km od archeologického parku Salona, ​​a ponúka výhľad do záhrady.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Villa Pearl of Adriatic
Villa Pearl of Adriatic

9 / 10 (1 hodnotenie)

Villa Pearl of Adriatic sa nachádza v meste Velike Kuknjare a ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi pripojením, klimatizáciou, bezplatnou požičovňou bicyklov a prístupom do záhrady so sezónnym vonkajším bazénom.Ponúka balkón a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Holiday home Borak Croatia
Holiday home Borak Croatia

Holiday home Borak Croatia sa nachádza v meste Velika Kuknjare, necelý 1 km od pláže Vela Rina, a ponúka ubytovanie s výhľadom na more, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.Prázdninový dom stojí 47 km od Diokleciánovho paláca a štadióna Poljud.

Nice home in Drvenik Mali with 5 Bedrooms, Jacuzzi and Sauna
Nice home in Drvenik Mali with 5 Bedrooms, Jacuzzi and Sauna

Beautiful home in Drvenik Mali s 5 bedroom, Sauna a Outdoor swimming pool sa nachádza v obci Veľké Kuknjare a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom a výhľadom na more.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 1,2 km od pláže Vela Rina a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Stunning home in Drvenik Mali with Sauna and 4 Bedrooms
Stunning home in Drvenik Mali with Sauna and 4 Bedrooms

Stunning home in Drvenik Mali s saunou a 4 bedrooms sa nachádza v meste Velike Kuknjare a ponúka súkromný bazén a výhľad na more.Ubytovanie je vzdialené 46 km od štadióna Mladezi Park a 48 km od Diokleciánovho paláca.

Holiday home Vela Rina IV
Holiday home Vela Rina IV

Holiday home Vela Rina IV sa nachádza v meste Velike Kuknjare a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom a výhľadom na more.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 300 metrov od pláže Vela Rina a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Four-Bedroom Holiday home Drvenik Mali with a Fireplace 09
Four-Bedroom Holiday home Drvenik Mali with a Fireplace 09

Four-Bedroom Holiday home Drvenik Mali with Fireplace 09 sa nachádza v obci Velike Kuknjare, 42 km od archeologického parku Salona a 46 km od štadióna Mladezi Park.Ponúka výhľad na more.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Holiday home Borak Cr
Holiday home Borak Cr

Holiday home Borak Cr sa nachádza v meste Velike Kuknjare, necelý 1 km od pláže Vela Rina, a ponúka ubytovanie s výhľadom na more, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a neplatené súkromné ​​parkovisko.Prázdninový dom stojí 47 km od Diokleciánovho paláca a štadióna Poljud.