Ubytovanie v meste Veli Ježenj

Mesto Veli Ježenj sa nachádza v regióne Istria v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Veli Ježenj ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Veli Ježenj

Apartment Veli Jezenj 05
Apartment Veli Jezenj 05

8,5 / 10 (2 hodnotenie)

Apartment Veli Jezenj 05 sa nachádza v obci Veli Ježenj, 38 km od katedrály sv.Eufémie, 7,2 km od hradu Pazin a 24 km od hradu Dvigrad.Ubytovacie zariadenie je vzdialené 36 km od aquaparku Istralandia a hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Two-Bedroom Apartment in Veli Jezenj
Two-Bedroom Apartment in Veli Jezenj

7 / 10 (2 hodnotenie)

Two-Bedroom Apartment in Veli Jezenj sa nachádza v obci Veli Ježenj, 38 km od katedrály sv.Eufémie Rovinj, 7,2 km od hradu Pazin a 24 km od hradu Dvigrad.36 km od aquaparku Istralandia.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Veli Jezenj with 3 Bedrooms, Sauna and WiFi
Awesome home in Veli Jezenj with 3 Bedrooms, Sauna and WiFi

Krásny dom vo Veli Ježenj so saunou, Wi-Fi a vonkajší bazén sa nachádza v obci Veli Ježenj a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Lea
Lea

Lea sa nachádza v obci Veli Ježenj, iba 36 km od aquaparku Istralandia.Ponúka ubytovanie s výhľadom do záhrady, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.Tento apartmán sa nachádza 24 km od hradu Dvigrad a 25 km od hradu Morosini-Grimani.