Ubytovanie v meste Udbina

Mesto Udbina sa nachádza v regióne Licko-senjská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Udbina ponúkame 7 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Udbina

Apartman FILIP
Apartman FILIP

9,8 / 10 (13 hodnotenie)

Apartman FILIP sa nachádza asi 45 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na hory.Ponúka balkón a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Artisan House Meraki
Artisan House Meraki

9,7 / 10 (64 hodnotenie)

Artisan House Meraki sa nachádza v Udbine a ponúka záhradu, gril a terasu.48 km od Plitvických jazier.Na mieste je súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Andrej
Apartmani Andrej

9,5 / 10 (59 hodnotenie)

Apartmani Andrej sa nachádza v Udbine, 49 km od Plitvických jazier, a ponúka bezplatné požičanie bicyklov a bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.

Apartment Ajda
Apartment Ajda

9,5 / 10 (53 hodnotenie)

Apartment Ajda sa nachádza asi 50 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a ponúka ubytovanie s terasou, rýchlovarnou kanvicou a výhľadom na hory.Táto farma ponúka bezplatné parkovanie a nepretržite otvorenú recepciu.

Guesthouse Pink Panther
Guesthouse Pink Panther

8,6 / 10 (130 hodnotenie)

Penzión Pink Panther sa nachádza v Udbine, 34 km od národného parku Plitvické jazerá, a ponúka izby s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet a vlastné bezplatné parkovisko.

Villa Plitvice Sun
Villa Plitvice Sun

Villa Plitvice Sun sa nachádza v Udbine a ponúka balkón s výhľadom do záhrady a na mesto, sezónny vonkajší bazén, krytý bazén a saunu.Vila s bezplatným Wi-Fi, spoločnou kuchyňou a neplateným súkromným parkoviskom.

Beautiful home in Udbina with Indoor swimming pool, Jacuzzi and Heated swimming pool
Beautiful home in Udbina with Indoor swimming pool, Jacuzzi and Heated swimming pool

Krásny dom v Udbine so saunou, krytý bazén a vonkajší bazén sa nachádza v Udbine, 45 km od autobusovej stanice Jezerce - Mukinje a 47 km od národného parku Plitvické jazerá - vstup 2.Ponúka klimatizované ubytovanie s balkónom a Wi-Fi.Tento prázdninový dom má vlastný bazén, záhradu a neplatené súkromné ​​parkovisko.