Ubytovanie v meste Tršće

Mesto Tršće sa nachádza v regióne Prímorsko-gorskokotarská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Tršće ponúkame 4 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Tršće

Tree House Gorski Lazi
Tree House Gorski Lazi

9,8 / 10 (57 hodnotenie)

Tree House Gorski Lazi sa nachádza v obci Tršće v Prímorsko-gorskokotarskej župe, 25 km od hradu Snežnik.Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi, grilom, záhradou a neplateným súkromným parkoviskom.

Greenhouse Ella with heated pool
Greenhouse Ella with heated pool

9,8 / 10 (6 hodnotenie)

Greenhouse Ella sa nachádza v obci Tršće a ponúka ubytovanie s vlastným bazénom, výhľadom na hory a balkónom.44 km od Crikvenice.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Holiday Home Gorski Lazi
Holiday Home Gorski Lazi

9,6 / 10 (53 hodnotenie)

Tento prázdninový dom sa nachádza v obci Tršće a ponúka bezplatné Wi-Fi, vonkajšiu vírivku a terasu s výhľadom na hory.Opatija je vzdialená 70 km.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.

Apartment Resman
Apartment Resman

9,5 / 10 (51 hodnotenie)

Apartmán Resman sa nachádza v obci Tršće, 24 km od hradu Snežnik, a ponúka bar, bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet, nepretržite otvorenú recepciu a izbovú službu.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a cyklistike.