Ubytovanie v meste Sveti Kríž

Mesto Sveti Kríž sa nachádza v regióne Krapinsko-zagorská župa v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Sveti Kríž ponúkame 5 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Sveti Kríž

KUĆA ZA ODMOR MALI DVORI
KUĆA ZA ODMOR MALI DVORI

9,9 / 10 (11 hodnotenie)

KUČA ZA ODMOR MALI DVORI sa nachádza v obci Sveti Kríž Začretje v kraji Krapina-Zagorje a ponúka patio.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 46 km od námestia Cvjetni a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.

Studio apartman Sandra
Studio apartman Sandra

9,5 / 10 (57 hodnotenie)

Apartman Sandra Studio sa nachádza v obci Sveti Križ Začretje a ponúka terasu.Ponúka balkón, bezplatné Wi-Fi pripojenie a neplatené súkromné ​​parkovisko.

Guest House Kozjak
Guest House Kozjak

8,6 / 10 (479 hodnotenie)

Guest House Kozjak sa nachádza v obci Začretje, 60 km od Záhrebu.Ponúka à la carte reštauráciu podávajúcu tradičné jedlá, záhradu s detským ihriskom a altánkami a rustikálne zariadené izby s bezplatným Wi-Fi pripojením na internet.

RURAL PARTY HOUSE - PARTY KUĆA ZA PROSLAVE
RURAL PARTY HOUSE - PARTY KUĆA ZA PROSLAVE

RURAL PARTY HOUSE - PARTY KUĆA ZA PRESLAVE sa nachádza v obci Sveti Križ Začretje a ponúka reštauráciu, záhradu, kasíno, bezplatné Wi-Fi a výhľad na hory.Na mieste je neplatené súkromné ​​parkovisko.V okolí sa môžete venovať lyžovaniu, cyklistike a šípkam.

Cool Shack Premar With Wi-Fi & Smart Tv - Happy Rentals
Cool Shack Premar With Wi-Fi & Smart Tv - Happy Rentals

Cool Shack Premar With Wi-Fi & Smart TV sa nachádza v obci Sveti Kríž v kraji Krapina-Zagorje a ponúka záhradu.32 km od Záhrebu.Ponúka bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.