Ubytovanie v meste Suđurađ

Mesto Suđurađ sa nachádza v regióne Šipan v štáte Chorvátsko. Celkovo v meste Suđurađ ponúkame 10 hotelov, penziónov alebo iných možností ubytovania.

Ďalšie ubytovanie v meste Suđurađ

Coral House
Coral House

10 / 10 (1 hodnotenie)

Coral House sa nachádza v obci Suđurađ a ponúka bezplatné Wi-Fi a výhľad na mesto.

Eco Apartments Kate
Eco Apartments Kate

9,8 / 10 (33 hodnotenie)

Eco Apartments Kate sídli v tradičnom kamennom dome, v pokojnej a tichej rybárskej dedinke na Suđurađ na ostrove Šipan.Na spoločnej terase je gril a k dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet.Najbližšia pláž je vzdialená iba 100 metrov.

Emily Apartment
Emily Apartment

9,5 / 10 (42 hodnotenie)

Emily Apartment sa nachádza 300 metrov od pláže Suđurađ a ponúka reštauráciu, bar a klimatizované ubytovanie s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Hotel Bozica Dubrovnik Islands
Hotel Bozica Dubrovnik Islands

9,2 / 10 (198 hodnotenie)

Hotel Bozica sa nachádza na pokojnom mieste na ostrove Šipan, cez 16,5 km od prístavu v Dubrovníku.Denne sem jazdia 4 lodné linky.K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie.

Apartment Vukorep
Apartment Vukorep

8,9 / 10 (10 hodnotenie)

Apartmán Vukorep sa nachádza v obci Suđurađ a ponúka gril a terasu.Ubytovanie je vzdialené 3,5 km od Šipansky Luka a hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a súkromné ​​parkovisko.

Guest House Simunovic
Guest House Simunovic

8,4 / 10 (36 hodnotenie)

Guest House Šimunović sa nachádza priamo pri mori na ostrove Šipan a ponúka klimatizované izby s bezplatným Wi-Fi.Prístavisko trajektov so spojmi do Dubrovníka 4krát denne je vzdialené 300 metrov.

Apartments Orica I
Apartments Orica I

7 / 10 (4 hodnotenie)

Apartmány Orica I sa nachádzajú v obci Suđurađ na ostrove Šipan, asi 24 km od Dubrovníka.Ponúka bezplatné Wi-Fi a klimatizáciu.Majitelia ubytovania prevádzkujú aj reštauráciu, ktorá podáva raňajky, obedy aj večere.Od ubytovania je to do reštaurácie kúsok pešo.

Villa Stella Maris
Villa Stella Maris

Villa Stella Maris sa nachádza v obci Suđurađ a ponúka klimatizované ubytovanie so súkromným bazénom, výhľadom na bazén a balkónom.Poskytuje výhľad do záhrady a je vzdialený 3,6 km od Šipansky Luka.

Apartment Mali Skoj
Apartment Mali Skoj

6 / 10 (2 hodnotenie)

Apartmán Mali Skoj sa nachádza v obci Suđurađ, 23 km od Orlandovho stĺpu a Onofriovej fontány, a ponúka výhľad na more.Ponúka klimatizované ubytovanie, bezplatné Wi-Fi a súkromné ​​parkovisko.

Six-Bedroom Holiday Home in Sipan
Six-Bedroom Holiday Home in Sipan

Six-Bedroom Holiday Home in Sipan sa nachádza v obci Suđurađ a ponúka ubytovanie so súkromným bazénom a výhľadom na more.Tento klimatizovaný apartmán sa nachádza 4,3 km od Šipanského Luka a ponúka súkromné ​​parkovisko a bezplatné Wi-Fi.